oaednews

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Επίσκεψη στον ΟΑΕΔ Δαφνης

Αναδημοσίευση από tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους

Σήμερα επισκέφτηκα τον ΟΑΕΔ στην Δωδεκανήσου για να εγγραφώ ώς άνεργος.Τί  να πώ? Συγχαρηστήρια σε αυτούς τους υπαλλήλους.
Ο προιστάμενος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες , δεν ''ξύνισε΄΄ σε καμία περίπτωση , και για κανένα λόγο. Ευγενικότατος και εξυπηρετικότατος  σε όλους!Η υπάλληλος στο γκισέ 5 που με εξυπηρέτησε η κα.Σκούρα ( αξίζει πιστεύω να αναφέρω το ονομάτης της ) εξυπηρετικότατη  ,ταχύτατη και ευγενική με όλους, ακόμα και με αυτούς που την ρωτούσαν ενώ εξυπηρετούσε άλλους.Ο κύριος στο γραφείο 5 που πήγα και του ζήτησα ένα έγγραφο από φάκελο χωρίς να δυσαρεστηθεί έψαξε πολλόυς φακέλους και το βρήκε να μου το δώσει για να το βγαλω φωτοτυπία.

Ζούσα σε όνειρο.Μπραβο τους , και από όσο είδα την ίδια συμπεριφορά είχαν και οι υπόλοιποι υπάλληλοι.Αξιοι , γιατί τιμούν πραγματικά τα χρήματα που πληρώνονται από εμάς.Πραγματικοί δημόσιοι λειτουργοί!Για αυτούς θα είμαι στο πλευρό τους για ότι διεκδικήσουν από το σάπιο κράτος.Είμαι μαζί σας .Όλοι ο υπόλοιποι ''δημόσιοι υπάλληλοι '' που με ταλαιπωρείτε καθημερινά να πάτε να πνιγείτε...
Αναγνωστης


9 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΟ ΚΠΑ2 ΔΑΦΝΗΣ!

    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ "BLOG" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι το πρώτο "μπράβο", αξίζει στον πολίτη.Τέτοια παραδείγματα εξαιρετικών συναδέλφων υπάρχουν παντού, σε όλα τα ΚΠΑ.Πολλά , πάρα πολλά.Αυτοί που δεν υπάρχουν, δυστυχώς, είναι πολίτες που να μπαίνουν στον κόπο να πουν δημόσια ένα ¨μπράβο" ! Να δίνουν δηλαδή στους άξιους, εξυπηρετικούς συναδέλφους, ένα κίνητρο.Μπράβο κι από εμένα στην ικανή συνάδελφο που ενέπνευσε τον πολίτη !
    Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι καλό να υπάρχουν τέτοιες επιστολές απο πολίτες και ενθαρρυντικό για τους συναδέλφους της πρώτης γραμμής. Ας μην ξεχνάμε ότι το ΚΠΑ2 Δάφνης όπως και πολλά άλλα ΚΠΑ περνούν δύσκολα λόγω έλλειψης προσωπικού αλλά και πολλών αρμοδιοτήτων στους υπαλλήλους. Μπράβο στους συναδέλφους για την εργατικότητά τους και την υπομονή τους. Κι όλοι οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν συνάδελφοι κυρίως των ΚΠΑ που δεν εργάζονται. Όλοι εργάζονται και μάλιστα με το παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι είστε υπερβολικοί λέγοντας ότι όλοι οι συνάδελφοι στα ΚΠΑ εργάζονται με αυτό τον τρόπο. Νομίζω ότι αυτή η κατηγορία συναδέλφων αποτελεί δυστυχώς εξαίρεση και για αυτό προκαλούν και τέτοια έκπληξη στους πολίτες. Ας κάνουμε μία φορά επιτέλους την αυτοκριτική μας για να γίνουμε πραγματικά καλύτερα. Η πλειονότητα των συναδέλφων αδιαφορεί πραγματικά για τους ανέργους και τους αντιμετωπίζει με ψυχρότητα και αδιαφορία.

      Διαγραφή
    2. Δεν εργάζονται όλοι οι υπάλληλοι των ΚΠΑ2, πόσο μάλλον με ζήλο...

      Διαγραφή
    3. Για να τοποθετείσαι με τέτοιο τρόπο είναι βέβαιο ότι δεν έχεις εργαστεί ποτέ στην πρώτη γραμμή.Εάν ήσουν θα κατανοούσες και την στάση των συναδέλφων του ΚΠΑ2-Δάφνης προς το κοινό και την επιστολή του ασφ/νου.
      Όσο λοιπόν και αν σου φαίνεται περίεργο η καλή συμπεριφορ'α και εξυπηρέτηση προς τους πολίτες είναι κανόνας ......Εξαίρεση αποτελεί το αντίθετο...Η αναγνώριση της προσπάθειας επιβεβαιώνεται με " ένα καλό λόγο" ....όπως αυτή η επιστολή.Αυτοκριτική γίνεται κάθε ημέρα.Ο τρόπος που μιλάς για τους συναδέλφους σου δείχνει ότι δεν κατανοείς την πραγματικότητα και ότι μιλάς από μακριά.........Eρμηνεύεις λανθασμένα ίσως την μη αποτελεσματική βοήθεια των ανέργων (τοποθέτηση σε θέση) ως αδιαφορία αλλά δεν είναι έτσι ,αδυναμία είναι λόγω απουσίας θέσεων ,προγραμμάτων αν θές που θα τους ανακούφιζαν προσωρινά.....εκτός αν κρίνεις εξ'ιδίων........

      Διαγραφή
    4. Απασχολούμαι σε ΚΠΑ2 , οπότε δεν μιλάω καθόλου από μακριά (....) ,αναφορικά με την ανάρτηση 17/2/2015 1.54μμ , εξυπηρετώ κοινό σχεδόν 19έτη συνολικά, γνωρίζω πολύ καλά τους κανόνες προς τους πολίτες αλλά στο ξαναλέω πως δεν εφαρμόζονται δυστυχώς σε όλα τα ΚΠΑ2.

      Διαγραφή
  4. Συναδελφε 08:36 νομιζω οτι καθενας μας πρεπει να προσπαθει να γινει καλυτερος πρωτα ο ιδιος του και να μην κατακρινει γενικα....εαν προσπαθησουμε να γινουμε( ο καθενας απο εμας )καλυτεροι θα γινουμε και σαν συνολο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφοι εργάζομαι σε ΚΠΑ από το 2003 μέχρι το 2015. Άρα θα μου επιτρέψεις να γνωρίζω πάρα πολύ καλά το πόσοι δουλεύουν πραγματικά μέσα σε ένα ΚΠΑ και το πόσο σέβονται τον άνεργο που έχουν απέναντί τους. Συνεπώς εσύ πρέπει να είσαι υπερβολικά συντεχνιακός για να θεωρείς ότι όλα δουλεύουν ρολόι. Σε προτρέπω λοιπόν να ρωτήσεις τους δέκα πρώτους ανέργους που θα μπουν στο ΚΠΑ που εργάζεσαι να σου απαντήσουν οι ίδιοι. Αναφορικά με το παραπάνω σχόλιο της Ρούλας συμφωνώ αν και από ότι βλέπω δεν χρειάζεται αυτοκριτική γιατί έχουμε αγγίξει την τελειότητα.

      Διαγραφή