oaednews

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ανακοίνωση Ανεξάρτητης Ενωτικής κίνησης για τις εκλογές στην ΕΝΩΣΗ υπαλλήλων ΟΑΕΔ Ανα. Μακεδονίας και Θράκης


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΑΕΔ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι 

Στα τρία χρόνια προσπαθήσαμε ως ΔΣ του Συλλόγου να ανταποκριθούμε στις ευθύνες , υποχρεώσεις και καθήκοντα για τα οποία είχαμε δεσμευτεί και αυτό είναι εύκολο να το ανακαλύψετε, εάν διαβάσετε προσεκτικά τον Διοικητικό Απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ., που πραγματοποιείται γι’αυτό το σκοπό και όχι για να «ευλογήσουμε τα γένια μας» και να αυτοθαυμάσουμε τη δράση μας. Σε καθημερινή βάση κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρά θέματα. Η διαδικασία επίλυσης των προβλημάτων στηρίχτηκε στην ειλικρίνεια, στην διαφάνεια και στην απόλυτη αξιοπιστία. Οι παθογένειες της Δημόσιας Διοίκησης, η εγκατεστημένη πελατειακή λογική στην επίλυση υπηρεσιακών ζητημάτων, η αναξιοκρατία, η έλλειψη διαφάνειας, η γραφειοκρατία και η αδιαφορία για τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων και των ανέργων είναι από τα κυριότερα ζητήματα που αντιμετωπίσαμε. 

Υπήρχε και υπάρχει η βούληση για προσφορά από όλα τα μέλη που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης τα οποία σε καμία περίπτωση δεν έχουν σκοπό την αυτοπροβολή τους και δεν υποκινούνται από δεσμεύσεις σε κομματικούς μηχανισμούς που δημιουργούν διαχωριστικές γραμμές. Η πρότασή μας στην Γενική Συνέλευση για την δημιουργία ενός ενιαίου ψηφοδελτίου έπεσε στο κενό και για άλλη μια φορά η ΔΑΚΕ απέδειξε ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί μαζί μας. Λυπούμαστε, αν υποκινούνται από κομματικούς μηχανισμούς που επενδύσανε στο φόβο, στην ομηρία και στα ψέματα. Τέτοιες πρακτικές δεν πρέπει να έχουν θέση στο συνδικαλιστικό κίνημα. 
Πιστεύουμε ότι στα συνδικαλιστικά όργανα πρέπει να εντάξουμε τη διαφορετικότητα των απόψεων, να αποδεχόμαστε το σχολιασμό και την κριτική των μελών με σκοπό τα όργανα να λειτουργούν καλύτερα, να είναι πιο παραγωγικά, να βελτιώνονται και να επιτυγχάνουν στο μεγαλύτερο βαθμό τους στόχους τους. Χρέος των μελών που εκλέγονται στο Δ.Σ. του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας, αποτελεί η προσπάθεια σύγκλησης και η δημιουργία ενιαίου μετώπου όλων των εργαζομένων απέναντι στην αποδόμηση του ΟΑΕΔ. Η τοποθέτησή μας στον ανασχεδιασμό του Οργανισμού μας είναι ότι, για να επιτευχθεί η επανασχεδίαση των επιχειρησιακών διαδικασιών ώστε να επιτευχθούν αλλαγές στα κρίσιμα σημεία που καθορίζουν την απόδοση του Οργανισμού μας, όπως το κόστος, η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και η ταχύτητα θα πρέπει πρώτα να έχει ισχυρές δομές και ανθρώπινο δυναμικό, ικανό να 
ανταποκριθεί στις όποιες ανάγκες προκύψουν. Όλοι έχουμε επωμιστεί αυξημένες εργασιακές υποχρεώσεις , αυτό όμως μας κάνει ανταγωνιστικούς και έτοιμους να διαχειριστούμε οποιαδήποτε αλλαγή στον Οργανισμό μας, αφού έχουμε και την τεχνογνωσία και τη θέληση να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της Διοίκησης. Το μεγαλύτερο κεφάλαιο για τον Οργανισμό μας είναι το ανθρώπινο δυναμικό. Πρέπει να είμαστε σύσσωμοι για να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες που θα προκύψουν, να έχουμε αυξημένη εγρήγορση και να προσφέρουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι καιρός να αλλάξουν οι συσχετισμοί στον ΟΑΕΔ, να τραβήξουμε μπροστά, για τον Οργανισμό, για τους Ανέργους, για την Κοινωνία. 
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι έχει τεθεί σε λειτουργία η ιστοσελίδα του Συλλόγου μας από τον Ιανουάριο. Με την ελπίδα ότι θα συμβάλλει στην πληρέστερη και πιο αξιόπιστη ενημέρωσή σας, καθώς επίσης και στο άνοιγμα ενός ακόμα διαύλου επικοινωνίας μεταξύ μας, σας καλούμε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση (www.eyoaedpdamth.gr), ώστε να έχετε άμεση ενημέρωση. 

Προσωπικά σας ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δώσατε να σας εκπροσωπήσω και να προσπαθήσω για το κοινό καλό. 

Ευχόμαστε σε όλους του υποψηφίους καλή επιτυχία. 

Υποψήφιοι με την Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση 
1. ΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ 
2. ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 
3. ΛΙΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 
4. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ 
5. ΡΙΖΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 
6. ΣΚΑΡΛΑΤΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 
7. ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 
8. ΤΑΣΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
9. ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΝΔΟΥ 
10. ΙΦΟΓΛΟΥ ΕΛΛΙΣΑΒΕΤ ΤΟΥ ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ 
11. ΜΠΑΛΤΑΔΑΚΗ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 
12. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ!!!! ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους, εύχομαι να κερδίσουν και να αποδείξουν την ενωτική κίνηση, απέναντι στην κρατικοδίαιτη ΔΑΚΕ που θυμήθηκε τώρα να βγάζει και ανακοινώσεις,,,, ψευδέστατες και ανυπόστατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή