oaednews

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ανέκδοτα: "Ανεργία... τέλος", λέει ο Ταμήλος!!!

Τις προτεραιότητες της Ν.Δ. εφόσον καταφέρει να εκλεγεί
πρώτο κόμμα στις επερχόμενες εκλογές προσδιορίζει ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ....
Ο Μιχάλης Ταμήλος επισκέφτηκε τα  γραφεία του της τοπικής υπηρεσίας του ΟΑΕΔ και είχε μακρά συζήτηση με τον διευθυντή της τοπικής υπηρεσίας  Βασίλη Τσίπα, επισημαίνοντας ακολούθως ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα και δει ο νομός Τρικάλων είναι αυτό της ανεργίας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της υπηρεσίας για το νομό Τρικάλων στην παρούσα χρονική φάση υπάρχουν εγγεγραμμένοι 10.100 άνεργοι.

Ειδικότερα για τους 1000 ανέργους άνω των 55 ετών θα πρέπει να ενεργοποιηθούν ειδικά προγράμματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ενώ γενικότερα για την υπόλοιπη ανεργία, ο υποψήφιος βουλευτής ανέφερε ότι για την άμβλυνση του προβλήματος θα πρέπει να υπάρξουν ιδιωτικές επενδύσεις ώστε να επιτευχθεί η επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας.

4 σχόλια:

  1. 25 ψηφίζουμε , 26 ιδρύεται ο ΟΕΚ!!! Τα μάθατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ....ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ...... ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ...ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ........ΚΑΙ..ΤΑ ΥΨΗΛΑ..........ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ.........ΤΑ ΟΠΟΙΑ.......ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ................ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΣ..ΚΑΙ ...ΜΕΡΚΕΛ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ..ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ...............ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.........ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.......................ΤΟΣΟ..ΥΨΗΛΕΣ..ΕΙΣΦΟΡΕΣ...ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ....

      Διαγραφή
  3. Ούτε ένας.Ούτε ένας, για δείγμα, ΔΕΝ ρώτησε, ΔΕΝ πήρε απάντηση αναφορικά με απολύσεις στο δημόσιο.Μα επιτέλους, ΚΑΝΕΝΑΝ δεν ενδιαφέρει αυτό το θέμα ? Κανείς ΔΕΝ νοιάζεται γι αυτό ? Όλοι πιστεύουν ότι θα είναι ο "άλλος" που θα απολυθεί και όχι ο ίδιος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή