oaednews

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΟΑΕΔ: Πλατφόρμα συνεργασίας διοικητικών υπηρεσιών με ελεύθερο λογισμικό

Αναδημοσιεύουμε κείμενο από https://ellak.gr  σχετικά με τον ΟΑΕΔ
Πρόκειται στην ουσία για την εξαιρετική  δουλειά που έχει γίνει με πρωτοβουλία του συναδέλφου Δημοσθένη Μεσσήνη και η οποία δυστυχώς δεν έχει αναγνωρισθεί επισήμως από τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ.  
Το ζήτημα αφορά γενικότερα τη Δημόσια Διοίκηση και πως υποστηρίζονται η εμποδίζονται πρωτοβουλίες τέτοιου τύπου. Στην περίπτωσή πάντως του ΟΑΕΔ μπορεί κανείς να πει ότι τέτοιες πρωτοβουλίες  δεν ενθαρρύνονται... 


Παραθέτουμε το κείμενο:
Στον ΟΑΕΔ σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε πλατφόρμα εσωτερικής ενημέρωσης με την μορφή διαδικτυακής εφαρμογής στην οποία αναπτύσσονται αυτόνομες εφαρμογές που αφορούν σε συγκεκριμένες λειτουργίες που επιτελεί κυρίως η Δ/νση Διοικητικού. Συγκεκριμένα:
α. Τι έχει υλοποιηθεί
1. Πλήρες δυναμολόγιο προσωπικού με δυνατότητα αναζητήσης με φίλτρα αλλά και λογικούς τελεστές
2. Σύστημα online καταχώρησης των yπερωριών
3. Σύστημα καταχώρησης, παρακολούθησης και εκτύπωσης προτυποποιημένων αποφάσεων των μεταβολών (αδειών).
4. Σύστημα καταχώρησης, παρακολούθησης και εκτύπωσης προτυποποιημένων αποφάσεων των μετακινήσεων (εκτός έδρας).

5. Σύστημα παρακολούθησης των αναρρωτικών αδειών.
6. Σύστημα καταγραφής και αναζήτησης των υποβληθεισών ενστάσεων των δικαιούχων για θέματα ασφάλισης με την μορφή ευρετηριακού πρωτοκόλλου.
7. Σύστημα εσωτερικής ενημέρωσης των υπαλλήλων των υπηρεσιών για θέματα που τις αφορούν με την μορφή ανακοινώσεων
8. Τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών
9. Πληροφοριακό υλικό
I. Κωδικοποιημένο οδηγό αδειών και δικαιολογητικά για τη χορήγηση αυτών
II. Προτυποποιημένα έγγραφα αιτήσεων αδειών
III. Όρια αρμοδιότητας ΚΠΑ2
IV. Ταχ. Δ/νσεις Υπηρεσιών
V. Ανταποκριτές ανά Περιφερεαική Ενότητα
VI. Νόμους & Εγκυκλίους που αφορούν σε θέματα δημοσιουπαλληλικού ενδιαφέροντος
Η εν λόγω διαδικτυακή εφαρμογή δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου με ανοικτό λογισμικό / λογισμικό ανοικτού κώδικα JOOMLA. Είναι κατασκευασμένη με δυνατότητα πολυεπίπεδης πρόσβασης στα διάφορα υπο-συστήματα που περιέχει.
β. Ποια τα ωφέλη
Από την χρήση της διαδικτυακής αυτής εφαρμογής έχουν προκύψει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τα παρακάτω οφέλη:
– Ελαχιστοποιήθηκε ο χρόνος διαχείρισης και διεκπεραίωσης των μεταβολών των υπαλλήλων σε επίπεδο διοικητικής υποστήριξης. Συγκεκριμένα ο συνολικός χρόνος καταγραφής και διεκπεραίωσης μειώθηκε περίπου κατά 60-70% σε σύγκριση με πριν ενώ παράλληλα απλουστεύθηκε και έγινε ασφαλέστερος ο τρόπος ενημέρωσης των μεταβολών μέσω των πολλαπλών δικλείδων ασφαλείας που έχουν τοποθετηθεί για διευκόλυνση των υπαλλήλων που χρησιμοποιούν την εφαρμογή.
– Υπάρχει η δυνατότητα εικόνας όλων των Υπηρεσιών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούν σε αυτές «με το πάτημα ενός κουμπιού».
– Κατασκευάστηκε η ηλεκτρονική καρτέλα κάθε υπαλλήλου έτσι ώστε να είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή η εικόνα του.
– Υπάρχει άμεση ενημέρωση όλων των υπαλλήλων που έχουν πρόσβαση σε Η/Υ σε όλο τον Οργανισμό.
– Αποσυμφορείται ο mail server αφού δίνεται πλέον η δυνατότητα ανάρτησης γενικών ανακοινώσεων σε σημείο που είναι προσβάσιμο από όλους.

16 σχόλια:

  1. https://ellak.gr/2013/07/%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1-intranet-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-joomla/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με το θέμα του ΟΠΣ που καθημερινά ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ , ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ : ΧΑΡΤΙΑ , ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΟΝΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ με ΤΑ PC ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΥΠΟΦΕΡΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η είδηση ΔΕΝ είναι ότι η δουλειά του Δημοσθένη ΔΕΝ αναγνωρίζεται, αλλά το ότι ο συνάδελφος ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ στη θέση του.
    Γιατί στον ΟΑΕΔ... όταν κάνεις εξαιρετική δουλειά και γλυτώνεις χρήματα από το φορέα σου..... είσαι υπό διογμόν. Γιατί αφαιρείς χρήματα απ τα φιλαράκια του συστήματος. Άρα ο συνάδελφος (εξαιρετικός χωρίς πλάκα και προερχόμενος από τα ΚΕΝΕ, γιατί τα καλά πρέπει να λέγονται!!!) πρέπει να θεωρεί τυχαιρό τον εαυτό του που εργάζεται ακόμη ......
    Όσο για το ΟΠΣ που σέρνεται, το βρίσκω φυσιολογικό. Πάει σαν την υπηρεσία μας. Σερνάμενο, έρποντας, μεταξύ φθοράς και ξαφνικού θανάτου.
    Και ναι! ακόμη και στον ΟΑΕΔ, πρέπει κάποτε ν αποκτήσουμε τον συνδικαλισμό που μας αξίζει! Γιατί αυτό το πράγμα που ζούμε.... πραγματικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! κυβερνητικός συνδικαλισμός νηπιαγωγείου.

    Και για να μην ψάχνεστε, υπογράφω. Τεμεκενίδου Μέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΑΛΦΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ, ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ (JOOMLA) ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΑ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ,
      ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ...
      ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΟΣΟ ΛΕΣ (TA ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ JOOMLA) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ? ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ:
      1. ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ - "ΙΔΕΑ",
      2. ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ - Ο "ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ",
      3. ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ - "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ",
      4. ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ - "ΠΕΙΘΩ",
      5. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ - ΟΙ "ΓΝΩΣΕΙΣ",
      6. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ - "ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ",
      7. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΥΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ - "ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ",
      8. ΝΑ TO ΕΞΕΛΙΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ (Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ) - "ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ",
      9. ΝΑ ΣΤΙΒΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ - "ΑΝΗΣΥΧΟ ΠΝΕΥΜΑ",
      10. ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ (9) ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΠΑΛΙ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΑΠΌ ΤΟ (1).
      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΕΝΑΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΕΙ.
      ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ (ΒΛ. ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ (JOOMLA) ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΑ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ) ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ. ΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ (ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ & ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ) ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ!
      ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΑ ΔΕ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΑΠΛΑ "ΘΑΒΟΝΤΑΙ" ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.
      ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΡΗΣΗ: "ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ"

      ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
      ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Ε. ΜΕΣΣΗΝΗΣ
      Υ.Γ. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ BLOG ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ ΣΧΟΛΙΟ.

      Διαγραφή
  5. Συνάδελφε πληροφορικε, μιας και ξέρεις από JOOMLA αφού είναι απλό γιατί δεν το είχες κάνει τόσα χρόνια πληροφορικός???? Αλλά ξέρετε κάτι ακόμα και απλό να ήταν αφού κανείς μέχρι τώρα δεν το έκανε, έπρεπε να αναγνωρισθεί η δουλειά του συναδέλφου... καμιά φορά τα απλά κάνουν τη διαφορά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο Δημοσθένη Μεσσήνη τόσο για τη δουλειά που έχει κάνει όσο και για την απάντηση που έδωσε στον ανεκδιήγητο ανώνυμο συνάδελφο που θέλησε να την απαξίωση .
    Αλεξιάδης Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζήτω το κόμπλεξ του Νεοέλληνα! "Να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα για να νιώθω εγώ καλά" (μακαριστος Χριστόδουλος)! Ό,τι κι αν έκανε ο συνάδελφος, όσο σύνθετο ή απλό για κάποιους άλλους, αξίζει ένα στοιχειώδη σεβασμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κος Μεσσήνης έφτιαξε κάτι...
    Πριν από αυτό το κάτι υπήρχε το τίποτα δηλαδή μηδέν (0)...
    Τα μαθηματικά λένε: κάτι προς μηδέν = άπειρο.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο Κος ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ, ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΠΑΧΥΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ??
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

      Διαγραφή
    2. Που την είδες την διχόνοια συνάδελφε; Έγινε μια ανάρτηση για την αξιόλογη ομολογουμένως δουλειά που έχει κάνει κάποιος συνάδελφος μας και κάποιος άλλος, συνάδελφος μας επίσης, προσπάθησε να τη μηδενίσει. Μήπως αυτό δεν γίνεται πάντα και στην ελληνική κοινωνία;

      Διαγραφή
    3. Δεν υπάρχει καμμία διχόνοια. Έγινε μια ανάρτηση για την αξιόλογη ομολουμένως (όπως φαίνεται και από τα σχόλια) δουλειά ενός συναδέλφου μας την οποία κάποιος άλλος, συνάδελφός μας επίσης, προσπάθησε να μηδενίσει. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι η ουσία. Και η ουσία αποτυπώνεται στο σχόλιο του διαχειριστή για τη συμπεριφορά της διοίκησης.

      Διαγραφή
  10. Εάν αφήνατε τους αξιότιμους κυρίους Μεσσήνηδες να κάνουν ένα σύστημα ΟΠΣ, θα είχατε ένα σύστημα ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ με μηδέν κόστος!!!! Πόσους πληροφορικάριους έχουμε στον ΟΑΕΔ που μπορούν να συνδράμουν?? Μυαλά που κάθονται...γνώση που χάνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα συμφωνησω με τον η τη συναδελφο πληρωνουμε χιλιαδες ευρω στους εξωτερικους συνεργατες και ολες τις "αυθεντιες "που εχει μαζεψει ο οαιεδ Гιατι δεν τα εφτιαξαν αυτοι ; και κατι αλλο γιατι κανενα απο τα στελεχη μας δε το σκεφτηκε? Ευτυχως που υπαρχουν συναδελφοι σαν τον Δημοσθένη και προσπαθουν να κανουν πραξη την αναδιοργανωση του δημοσίου τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο αγαπητός συνάδελφος Δημοσθένης γνωρίζει πολύ καλά ότι για να προωθηθεί η δουλειά που κάνει, πρέπει να μετακομίσει από την περιφερειακή στη διοίκηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή