oaednews

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

4ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας στο Μέγαρο Αθηνών

Το 4ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας είναι το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού. Απευθύνεται σε νέους-νέες κυρίως (όχι αποκλειστικά)18-35 ετών, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής κατεύθυνσης. Προγραμματίζεται η συμμετοχή πλέον των 160 διακεκριμένων εισηγητών με τη στήριξη αξιόλογων επιχειρήσεων. Βασικός στόχος του Πανοράματος ήταν και είναι να ενημερώσουμε τους νέους μας, σχετικά με τις τάσεις-επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που προσφέρουν περίπου 20 κλάδοι/τομείς της οικονομίας προκειμένου να επιλέξουν τη βέλτιστη πορεία ως στελέχη επιχειρήσεων ή ως επιχειρηματίες. Φιλοδοξούμε να προβάλουμε ό,τι πιο επίκαιρο-καινοτόμο-επιτυχημένο υπάρχει στην χώρα ανά κλάδο & να αναδείξουμε νέους-πολλά υποσχόμενους χώρους επιχειρηματικότητας και σταδιοδρομίας που δεν είναι ευρέως γνωστοί όπως: νανοτεχνολογία-γεωργία νέων καλλιεργειών-εφαρμογές smartphones-πληροφορική και οι νέες τάσεις της-mobile marketing κτλ.

ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΣΥΜΠΟΣΙΟ

ΕΝΟΤΗΤΑ:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΑ:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ
ΕΝΑΡΞΗ:

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

ΛΗΞΗ:

Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014
ΤΟΠΟΣ:

ΑΘΗΝΑ

ΔΗΜΟΣ/ΠΕΡΙΟΧΗ:

ΚΕΝΤΡΟ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Β.Σοφίας& Π.Κόκκαλη

ΧΩΡΟΣ/ΑΙΘΟΥΣΑ:

Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών-metro ΜΕΓΑ
ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:

ΕΛΕΥΘΕΡΟ

ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ:

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
ΩΡΕΣ/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Οι κλάδοι/τομείς είναι: Ναυτιλία, Τουρισμός, Γεωργία, Design, Πληροφορική, Logistics, Νανοτεχνολογία, Τρόφιμα, Social Media, Διαφήμιση/Επικοινωνία, Consulting, Ασφάλειες, Χρηματιστήριο, Φαρμακευτικός χώρος, Εξαγωγές, Mobile Services.
Ταυτόχρονα, θέλουμε να αναδείξουμε την 'Άλλη Ελλάδα', δηλαδή τις επιχειρήσεις εκείνες που σε πείσμα των καιρών, αντιστέκονται στη κρίση κυρίως γιατί καινοτομούν ή/και έχουν εξαγωγικό χαρακτήρα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ - ΛΟΙΠΑ

Οι επισκέπτες μπορούν: να συμμετάσχουν σε συζητήσεις-στα BUSINESS DAYS-σε WORKSHOPS, ακόμα και σε συζητήσεις χωρίς ατζέντα και να επισκεφθούν τα περίπτερα των εταιρειών που συμμετέχουν. Στους συμμετέχοντες στο "Business Days", θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση είναι 5€/ημέρα ή 10€  για τις τρεις μέρες του συνεδρίου.
Για να δείτε αναλυτικά τις επιμέρους πληροφορίες, κάντε κλικ για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και τους τίτλους των ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ, τουςΕΙΣΗΓΗΤΕΣ, τα Business Days, τα Workshops. Για κάθε άλλη πληροφορία δείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης ΕΔΩ.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ της εκδήλωσης είναι το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, ΝΠΙΔ Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα το οποίο συστάθηκε από τον κ.Λαδόπουλο.
Ο Δρ. Ιορδάνης Λαδόπουλος είναι καθηγητής της Οργάνωσης & Διοίκησης των Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΑΣΟΕΕ, κάτοχος πτυχίου της ΑΒΣΠ στην Διοίκηση των Επιχειρήσεων. Συνέχισε τις σπουδές του στην Γερμανία στο Ludwig–Maximilianus–Universität και έτυχε του Διδακτορικού Διπλώματος. Με εκπαιδευτική άδεια το 1985 φιλοξενήθηκε στο London Business School και στο Sloan Management School του MIT στις ΗΠΑ όπου μελέτησε επισταμένως τα προγράμματα ανάπτυξης του ανώτατου στελεχικού δυναμικού μεγάλων επιχειρήσεων. Έχοντας δε υπόψιν τις ανάγκες της βιομηχανίας σε στελεχικό δυναμικό σχεδίασε και ανέπτυξε το Concept Management by: Leadership, Group Dynamics, Motivation, Change, Chaos, Innovation, Conflicts, Ethics and Social Responsibility.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου