oaednews

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Όλα τα παλιά τεύχη του UNFOLLOW δωρεάν για τους ανέργους

Ποιο είναι το κοινό της ελεύθερης δημοσιογραφίας; Ποιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτήν;  http://unfollow.com.gr/web-only/11299-oaed/
Κλικ για να μεγεθύνετε το δελτίο Τύπου
Από το πρώτο τεύχος του UNFOLLOW, εδώ και 27 μήνες, θέλαμε να φτιάξουμε ένα περιοδικό που να μην αντιδρά μόνον επικαιρικά αλλά να αποτελέσει και μια αποτύπωση της ταραγμένης περιόδου που διανύουμε. Έτσι, μολονότι αναπόφευκτα σε ορισμένα ζητήματα, που πραγματευτήκαμε σε παλαιότερα ρεπορτάζ και άλλα κείμενά μας, έχουν με την πάροδο των μηνών προστεθεί κι άλλες εξελίξεις, στοιχεία και περιπλοκές, ελπίζουμε ότι από το σώμα των τευχών του UNFOLLOW προκύπτει μια υπολογίσιμη, ερευνητική καταγραφή και ανάλυση των γεγονότων στην Ελλάδα της κρίσης.
Επίσης, σκεφτόμαστε πως παρότι η τιμή του UNFOLLOW παραμένει ίδια από το πρώτο τεύχος, υπάρχουν -δυστυχώς, ολοένα περισσότεροι- αναγνώστες μας που δεν μπορούν να δώσουν ούτε τα 5 ευρώ για να αγοράσουν ένα τεύχος το μήνα.Τέλος, γνωρίζουμε ότι η γνώση και η αλήθεια του ανεξάρτητου ρεπορτάζ και της μαχητικής, ερευνητικής αρθρογραφίας είναι δύναμη.

Έτσι, από τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 θα διατεθούν 5.000 τεύχη (από το πρώτο ως και το 26) του περιοδικούUNFOLLOW δωρεάν για τους ανέργους, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ.
Τα τεύχη θα τα βρείτε από το πρωί της Δευτέρας στα εξής σημεία:
  • ΟΑΕΔ Αθήνας, Σταδίου 54, Αθήνα
  • Περιστερίου, Κώστα Κρυστάλλη 6
  • Καισαριανής, Τσαλδάρη Παναγή 28 & Χρυσοστόμου Σμύρνης 42, Βύρωνας
  • Αμπελοκήπων, Έσλιν 3
  • Πειραιά, Μαυρομιχάλη 21 & Μεθώνης 19
Αντιγράφουμε από το δελτίο Τύπου των εργαζομένων του ΟΑΕΔ: «Σε μια εποχή που οι απόψεις κονσερβοποιούνται, σε μια εποχή που η άποψη, η άλλη άποψη, είναι ζητούμενο, σε μια εποχή σαν τη δική μας, οι ιδέες πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθερα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου