oaednews

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν είμαι μηχάνημα!

Λίγο ευσυνείδητος και φιλότιμος να είσαι και σιγά σιγά η δουλειά σε καταπίνει...Λίγο η αγχούρα σου, λίγο ο κόσμος που βρίσκεται σ αυτήν την κατάσταση, λίγο ο αλτρουισμός σου, λίγο οι συνθήκες, λίγο το πείσμα σου, λίγο το περί δικαίου αίσθημα, λίγο το ότι καταρρέουν τα πάντα γύρω σου...λίγο το να, λίγο τ άλλο..και ξυπνάς αίφνης ένα πρωινό και νιώθεις να σε πνίγουν.

Διότι δουλεύεις σαν το σκυλί αλλά δεν μπορείς να καλύψεις τις βασικές σου ανάγκες..
Δουλεύεις ευσυνείδητα, τίμια, γρήγορα, είσαι αποτελεσματικός, αποδοτικός και όποιος άλλος επιθετικός προσδιορισμός απορρέει από το New Public Management και καταλήγεις ΑΔΕΙΑΣΜΕΝΟΣ..και στην χειρότερη με κρίσεις πανικού.
Εντέλει το ότι είσαι άνθρωπος..μάλλον δεν το σκέφτεται κανείς. Κυρίως απ αυτούς που προσπαθούν ν ασκήσουν Διοίκηση..Οι εκάστοτε διοικούντες είναι προφανές ότι νομίζουν πως μανατζάρουν ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ....ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΨΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗ.
Και εντέλει κρίνοντας απ αυτήν την 5νθήμερη απεργία φαίνεται ορισμένους να σας έχουν πείσει ότι είστε ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.

ΔΕΝ ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟ ΚΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠ Ο,ΤΙ ΤΩΡΑ. ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΘΑ  ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ.

ΔΕΝ ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΔΥΣΚΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..

ΔΕΝ ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΝΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΤΟΣΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΔΑΠΑΝΗΘΕΝΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ, ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΚΧΩΡΗΘΟΥΝ.

ΔΕΝ ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ..

ΔΕΝ ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΤΑ ΟΡΙΑ Ή ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΡΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑ!

ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΒΡΟΝΤΟ.
 ΘΕΛΩ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
ΘΕΛΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!



1 σχόλιο:

  1. KANTE KATI ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΣΕ ΝΠΙΔ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή