Η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες, έτσι δεν λένε; Νέες θέσεις εργασίας, νέα επαγγέλματα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανεργία. Επαγγέλματα τα οποία μηδενίζουν την αξιοπρέπεια οδηγώντας τους ανθρώπους που τα ασκούν στην εξαθλίωση και στην πλήρη αποκτήνωση. Όπως, για παράδειγμα, "υπεύθυνος ανόρθωσης ηθικού εργοδότη". Πάρε 200 ευρώ τον μήνα και να είσαι ευχαριστημένος, νέε μου...

Κάπως έτσι προσλαμβάνει το κυβερνητικό success story ο Αντώνης Τσιπιανίτης, στο νέο θεατρικό του έργο, τη μαύρη κωμωδία «Συγχαρητήρια, προσλαμβάνεσθε!», που παρουσιάζεται από τη Δευτέρα και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο της Ημέρας. Με το καυστικό του χιούμορ, ο συγγραφέας παρουσιάζει την ανθρώπινη φύση σε συνθήκες πίεσης, σχολιάζοντας παράλληλα τις απελπιστικές συνθήκες ζωής που βιώνουν οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νέοι.
Το «Συγχαρητήρια, προσλαμβάνεσθε!» ανεβαίνει από την Ομάδα ΣυνARTηση, σε σκηνοθεσία Ιωάννη Παπλωματά, ενώ τους ρόλους ερμηνεύουν ο Σπύρος Μπιμπίλας μαζί με μια ομάδα νέων ηθοποιών (Βασίλης Ζώης, Γιώργος Ασπετάκης, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Νίκη Λίνου, Υρώ Πυρένη και ο σκηνοθέτης). Την εμφάνισή τους κάνουν επίσης σε βίντεο οι Περικλής Λιανός και Μίνα Ορφανού.
Τη μουσική της παράστασης συνέθεσαν οι Θάνος Αστερίου και Ι. Παπλωματάς, ενώ τα σκηνικά και τα κοστούμια επιμελήθηκε η Γεωργία Τοουλάκου.