oaednews

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Πάμε Βραζιλία!



Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας προκρίθηκε στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας, μετά την ισοπαλία με 1-1 στο Βουκουρέστι με τη Ρουμανία. Η πρόκριση της Ελλάδας στο Μουντιάλ σκόρπισε χαρά σε εκατομμύρια φιλάθλους σε όλον τον κόσμο, αφού η ομάδα μας παίζει πολύ θεαματικό ποδόσφαιρο και ξεσηκώνει τα πλήθη.

Μετά την πρόκριση της εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ, αυξήθηκαν κατακόρυφα οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία της Βραζιλίας, αφού φίλαθλοι από όλες τις χώρες του κόσμου είναι αποφασισμένοι να δώσουν μάχη για να αποκτήσουν ένα εισιτήριο για τους αγώνες που θα δώσει η Εθνική Ελλάδος γεια σου.
Το Μουντιάλ θα ξεκινήσει τον Ιούνιο αλλά τον Ιούνιο είναι χειμώνας στην Βραζιλία, οπότε εμείς καλύτερα να καθίσουμε εδώ και να δούμε τους αγώνες από την τηλεόραση, γιατί μπορεί ο χειμώνας να μην είναι και πολύ βαρύς στην Βραζιλία αλλά, οπωσδήποτε, το δικό μας καλοκαίρι είναι καλύτερο από τον δικό τους χειμώνα.
Οι αγώνες θα γίνουν σε διαφορετικές πόλεις της Βραζιλίας που έχουν και μεγάλες διαφορές στην θερμοκρασία, οπότε η μαμά του Σωτήρη Νίνη να του βάλει και τίποτα ζακέτες μαζί, για να μην αρπάξει κάνα πούντιασμα.
Στην Βραζιλία υπάρχει και μεγάλη εγκληματικότητα –λόγω των κοινωνικών ανισοτήτων-, οπότε η FIFA αποφάσισε για πρώτη φορά κάθε εθνική ομάδα να έχει από 50 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, ώστε, αν κάποιοι ποδοσφαιριστές δολοφονούνται ή πέφτουν θύματα απαγωγής, να υπάρχουν άλλοι για να τους αντικαταστήσουν και οι αγώνες να διεξάγονται κανονικά.
Στη διάρκεια του Μουντιάλ, οι τιμές θα είναι πολύ υψηλές στην Βραζιλία, και δεν σας συμφέρει να πάτε γιατί θα είναι πολύ ακριβές αυτές οι μελαμψές Βραζιλιάνες με τους φοβερούς κώλους, οπότε καλύτερα να πάτε μετά το Μουντιάλ που θα τις πουλάνε κοψοχρονιά.
Ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας, Φερνάντο Σάντος, τήρησε την υπόσχεσή του και μίλησε ελληνικά μετά την πρόκριση στο Μουντιάλ, ενώ ελληνικά προσπάθησαν να μιλήσουν –χωρίς επιτυχία- και οι παίκτες της εθνικής Ελλάδος.
Η πρόκριση της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας προκάλεσε έκρηξη εθνικής περηφάνιας –και ακούστηκαν απίστευτες μαλακίες- αλλά δεν τσιμπάμε πια και πάρα πολύ, γιατί έπεσε πολύ περηφάνια για το ποδόσφαιρο και τους Κεντέρηδες τα τελευταία 20 χρόνια, με αποτέλεσμα τώρα κάποιοι είναι χωρίς ρεύμα, ενώ κάποιοι άλλοι χάνουν το σπίτι τους και θα κοιμούνται με περηφάνια στον δρόμο.
Πιο περήφανοι από όλους θα είναι οι συμμαθητές των ποδοσφαιριστών της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που ξεσκίστηκαν στο διάβασμα, πήραν από τρία πτυχία και τώρα είναι άνεργοι τους ταΐζει η μάνα τους και ο πατέρας τους και δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια, ενώ ο συμμαθητής τους, ο Κώστας ο Μήτρογλου, που θα τον κορόιδευαν στο σχολείο γιατί θα ήταν στουρνάρι, κονομάει εκατομμύρια και βγάζει τα φρύδια του.
Πάμε μωρή Ελλαδάρα!

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου