oaednews

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Μαγκιά σας

Αναγκάζομαι να γράψω κάτι που έχει ξαναειπωθεί μέσα στο Ημερολόγιο αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να το συνειδητοποιούν οι πολιτικοί μας. Λοιπόν, αγαπητοί πολιτικοί, όταν μιλάτε για ανεργία και ανέργους και αναφέρετε νούμερα και ποσοστά, να συνειδητοποιήσετε επιτέλους ότι αυτά τα νούμερα αντιστοιχούν σε ανθρώπους και οικογένειες. Το λέω αυτό γιατί όταν σας παρακολουθώ και αναφέρεστε σ' αυτά, το πρόσωπό σας δεν φανερώνει ότι το συνειδητοποιείτε.

Μπορεί να φταίει το καλοζωισμένο look σας που δεν αφήνει να φανερωθεί ο οίκτος σας για εμάς. Μπορεί να φταίνε κι αυτά τα γαμημένα τα λεφτά που παίρνετε -και δεν κρύβονται- και σας εμποδίζουν να μας νιώσετε. Πάντως, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών που μιλάνε για εμάς δεν πείθουν με τίποτα.
Αφήστε που δεν είναι μόνο θέμα εικόνας. Είναι κι αυτά που αποφασίζετε, και δείχνουν ξεκάθαρα ότι είστε αλλού γι' αλλού. Αντί, για παράδειγμα, να μπορούν όσοι έχουν κάρτα ανεργίας να μην πληρώνουν διόδια, εσείς αποφασίσατε να μην πληρώνουν οι βουλευτές. Μαγκιά; Ναι, μαγκιά σας. Αφού είμαστε τόσο κότες και δεν σας έχουμε πάρει αμπάριζα και καθόμαστε και ανεχόμαστε εν έτει 2013 να έχουμε χούντα πάνω απ' το κεφάλι μας, μαγκιά σας.
Για πόσο ακόμα, ρε κουφάλες;
Παναγιώτης, 44 χρ.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου