oaednews

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τον Οκτώβριο η εφαρμογή του νέου σχεδίου δράσης του ΟΑΕΔ

Τον ερχόμενο μήνα θα ξεκινήσει η υλοποίηση του τελικού σχεδίου δράσης που αφορά το πρόγραμμα «Επαναπροσδιορισμός του Επιχειρησιακού Μοντέλου του ΟΑΕΔ».
Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή -τρίτη κατά σειρά - συνάντηση της Διευρυμένης Διευθύνουσας Επιτροπής του Προγράμματος, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Διοίκησης του οργανισμού, υπό την προεδρία του διοικητή Θεόδωρου Αμπατζόγλου.
Στη συνάντηση, παρευρέθησαν επίσης η γενική γραμματέας Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του υπουργείου Εργασίας, η εκπρόσωπος της Task Force, Λάλη Ζωρζέττα, καθώς και εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εμπειρογνώμονες των υπηρεσιών απασχόλησης των τριών συνεργαζόμενων κρατών-μελών, δηλ. της Γερμανίας, της Σουηδίας και Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς επίσης και οι τεχνικοί σύμβουλοι του προγράμματος.

Πηγή: AMΠE

5 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά,τι γινεται απο χθες στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ...?
    Δεν μπορουμε να υποβάλουμε αίτηση για το πρόγραμμα κοινωφελους εργασίας,ουτε απο τον δικό μας ΗΥ ,ουτε απο τα ΚΕΠ .............τι θα γίνει με αυτό το πρόβλημα.??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ;; ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ Η' ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ....

    ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΠΑ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΗΤΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον Οκτώβριο αλλάζουν όλα λέει.Αλλά εμείς έχουμε μαύρα μεσάνυχτα.Γιατί είναι μυστικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή