oaednews

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Δράμα η κατάσταση στο ΒΝΣ ΟΑΕΔ ΔΡΑΜΑΣ!


paidikos stathmos
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ Ο.Α.Ε.Δ.
Φίλοι Δραμινοί,

Η προσκυνημένη στην τρόικα κυβέρνηση από στιγμή σε στιγμή είναι έτοιμη να δημοσιοποιήσει ονόματα συναδέλφων μας που, εάν δεν αντιδράσουμε , σε λίγο καιρό δεν θα εργάζονται στον Οργανισμό .
Από τους 263 συναδέλφους του Ο.Α.Ε.Δ. Είναι:
· Οι συνάδελφοι που εργάζονται στους Β.Ν.Σ. του Ο.Α.Ε.Δ. προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια στην ομαλή λειτουργία των Βρεφονηπιακών σταθμών, δίνοντας καθημερινά τον αγώνα για να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο την παροχή προς τους δικαιούχους του Οργανισμού.
Είναι αυτοί που έχουν βοηθήσει το εκπαιδευτικό προσωπικό να μεγαλώσει γενιές παιδιών εργαζομένων καθιερώνοντας τους Β.Ν.Σ. του Οργανισμού υψηλά στις συνειδήσεις των δικαιούχων και
· Οι συνάδελφοι που είναι στη πρώτη γραμμή υπηρεσιών του ΟΑΕΔ στα ΚΠΑ2 και προσφέρουν πολύτιμο και ουσιαστικό έργο.
· Είναι οι συνάδελφοι που απολύτως αξιοκρατικά στελεχώνουν τον Οργανισμό, με προσλήψεις μέσω διαδικασιών ΑΣΕΠ, χωρίς να έχουν χτυπήσει πόρτες πολιτικών ή κομμάτων και ίσως για αυτό τους τιμωρούν.
Αυτή την ομάδα των δικαιούχων η κυβέρνηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ αποφάσισε επιπόλαια, αυθαίρετα και ανάλγητα να τους καταργήσει.
· Αυτούς τους συναδέλφους όπως και το σύνολο των διαθεσιμοτήτων στο δημόσιο, καλούμαστε να υπερασπιστούμε σαν να είμαστε εμείς στη θέση τους.
· Μην ξεγελαστεί κανείς από εμάς και πιστέψει ότι δεν τον αφορά ή ότι έχει εξασφαλίσει την εργασία του .
· Είναι δεδομένες οι οικονομικές δυσκολίες όλων των συναδέλφων. Πρέπει όμως να αναλογιστούμε ότι πιθανόν αύριο δεν θα παίρνουμε ούτε τα ψίχουλα που έχουν βαφτίσει μισθό. Πρέπει να σταθούμε δίπλα στους συναδέλφους που, χωρίς να φταίνε, κάποιοι «ιθύνοντες» πίσω από κλειστές πόρτες χωρίς καν να ρωτήσουν, αποφάσισαν ότι είναι περιττοί.
Η απεργία και ο αγώνας είναι ο μονόδρομος που καλούμαστε να βαδίσουμε απορρίπτοντας πρώτα εμείς οι ίδιοι το φόβο , την ανασφάλεια και το δισταγμό που μας καταδικάζουν και μας οδηγούν στην επαγγελματική, οικογενειακή και κοινωνική καταστροφή.
Η Συμμετοχή όλων μας στην απεργία και ο αγώνας πρέπει να είναι ΜΑΖΙΚΟΣ – ΤΑΞΙΚΟΣ – ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ .
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ.
Article Global Facebook  
Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Eli Pets

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου