oaednews

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ουτε φωτοτυπικό !!!

Ούτε το φωτοτυπικό μηχάνημα δεν λειτουργεί στα γραφεία του ΟΑΕΔ στην οδό Αγίου Ανδρέου στη Πατρα!!!
Απόρροια τούτου, είναι η ταλαιπωρία των υπαλλήλων, οι οποίοι όταν πρέπει να προχωρήσουν στην εκτύπωση αντιγράφων σε υπηρεσιακά  έγγραφα, είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν σε παρακείμενο φωτοαντιγραφικό κατάστημα! Η απορρύθμιση και ο παραλογισμός του Δημοσίου, σε όλο τους  το μεγαλείο…

13 σχόλια:

  1. ΨΗΦΙΣΕ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΗΣΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύο μήνες τώρα ούτε στο Κπα 2 Πατησίων λειτουργει το φωτοτυπικό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΚΠΑ2 ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝΕΡ . ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και στη Διοίκηση υπάρχουν Διευθύνσεις που δεν λειτουργούν τα φωτοτυπικά, λόγω έλλειψης συντήρησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΔΕΣΑΜΕ Η ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ...ΟΑΕΔ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ....ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΤΟΥ .....18ΑΙΩΝΑ ΚΑΝΤΙ ΚΑΤΙ ΑΡΑΧΝΙΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ...ΤΟΜΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ...ΜΗΑΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ....ΤΟΥ ΟΑΕΔ

      Διαγραφή
  5. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΠΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ Θ΄ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΓΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΜΟΝΙΜΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί μόνο πρόβλημα με φωτοαντιγραφικά μηχανήματα υπάρχουν στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ;
    Αναλώσιμα εκτυπωτών έχουμε;
    Γραφική ύλη έχουμε;
    Γνωρίζω περιπτώσεις που οι συνάδελφοι κάνουν έρανο μεταξύ τους στις υπηρεσίες τους για να προμηθευτούν τόνερ...
    Τα προβλήματα αυτά και πολλά παρόμοια τέθηκαν σε καμιά από τις πολλές συνελεύσεις που γίνονται αυτον τον καιρό;
    Οι προϊστάμενοι των περ/κών δ/νσεων έχουν μεταφέρει τα προβλήματα αυτά στη διοίκηση; Τι ενέργειες έχουν κάνει;
    Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τις προμήθειες στον οργανισμό. Όλοι το γνωρίζουμε...
    Πού οφείλεται; Φανερώνει κάτι;
    Προμήθειες δεν γίνονται... Έχει βγει νέο οργανόγραμμα. Το έχουμε δει; Γιατί το κρατούν κρυφό;
    Τι σημαίνουν όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμείς έχουμε κατσαρίδες απεργοσπάστες (παντός καιρού) και άλλα διάφορα τέτοια..δεν έχει γίνει ποτέ απολύμανση. Στο χαρτί οικονομία..μη βρεθούμε πάλι χωρίς χαρτί να μην μπορούμε να δώσουμε μια απόφαση....όπως πριν λίγους μήνες.
    Υπογράφουμε για να πάρουμε το στυλό..λες και το παίρνουμε στο σπίτι μας!!
    Κυνηγάμε τους ασφαλισμένους στο δρόμο πανικόβλητοι μην μας παρουν το στυλό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιλήστε συνάδελφοι!
    Δουλεύουμε με συνθήκες μεσαίωνα! Στυλό, χαρτί, διορθωτικό ακόμη και τόνερ από το σπίτι μας φέρνουμε κάθε πρωί και το μεσημέρι τα κλειδώνουμε...

    Η προηγούμενη διοίκηση μας έβαλε ένα σύστημα για τις προμήθειες - ο Θεός να το κάνει σύστημα... - και μία γνωμοδοτική επιτροπή προμηθειών που το μόνο που μας εξασφάλισε είναι η ευελιξία να αγοράζουμε είδη καθαριότητας (δηλαδή χαρτί υγείας...) και φαρμακευτικό υλικό (δηλαδή depon για τον πονοκέφαλο και ηρεμιστικά για να αντέξουμε το φόρτο της δουλειάς και τον παραλογισμό της διοίκησης...).

    Κάν' τε κάτι γιατί στο τέλος το μαγαζί θα κλείσει! Ή μήπως για εκεί αρμενίζουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν το συζητάω για το χαρτί υγείας. Με το δελτιο το παίρνουμε εμείς! Και μας κάνει και έλεγχο ο προιστάμενος πόσο ξοδεύουμε ο καθένας. Τελικά το φέρνουμε απο το σπίτι να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
    Κάθε μέρα μας παίρνουν τους στυλους οι συναλασσόμενοι (εννοείται ότι δεν φτάνουν οι στυλοβάτες ούτε για ζήτω). Μα το θέμα δεν είναι μόνο εκεί.Τα κλασέρ είναι μετρημένα, αναλώσιμα οργανωσης της εργασίας μας δεν υπάρχουν, οι υπολογιστές είναι παλιοί και τα λογισμικά παλιά...φωτοτυπικά και φαξ συνέχεια χαλασμένα, το ανσασέρ δεν λειτουργεί, τα air condition το ίδιο (τα περισσότερα έχουν βλάβες), τα μηχανήματα που δίνουν τα νούμερα χαλασμένα εδώ και χρόνια..δεν λειτουργεί ούτε ένα. Κάθε μέρα εξαγριώνεται ο κόσμος χωρίς νούμερα.Παίζουν μέχρι και ξύλο για την σειρα. Να μην μιλήσω για το ότι έχουμε βρει και τρωκτικά στο ΚΠΑ. Και μετά σου λέει ..εάν αρρωστήσεις δεν έχεις δικαίωμα να πάρεις υπεύθυνη δήλωση. Το ότι είμαστε καθημερινά εκτεθιμένοι στα μικρόβια λόγω του συνωστισμού και της κακης συντήρησης των air condition δεν απασχολεί κανέναν. Θα σηκωθείς με ένα κρύωμα ή με μία ζαλάδα και θα τρέχεις στο νοσοκομείο ή στο ΙΚΑ για να σου γράψει ο γιατρός ότι έχεις ζαλάδα.
    Έχουν πάει ποτέ σε νοσοκομείο ή στο ΙΚΑ αυτοι??????????? και μη μου πείτε να πάω σε ιδιωτη γιατρό...γιατί θα αγριέψω!!!!!
    Κρίμα
    Κρίμα
    Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην κεντρική διοίκηση στο κτήριο έχει security και δεν μπορεί να μπει κανείς, σε εμάς εδώ στα ΚΠΑ που θα μας κοπανήσουν οι άνεργοι ξενοδοχουπαλληλοι που θα εφαρμόσουμε το νόμο για το πλαφόν της ανεργίας θα μας στείλετε κανένα κράνος και κανένα πυροσβεστήρα τουλάχιστον? Ήδη μας έχουν προειδοποιήσει ότι θα μας κάψουν ζωντανούς εάν εφαρμοστεί ο νόμος.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ. Κοντοζυγώνει και έρχεται.
    Δεν είναι θέμα πολιτικής σκοπιμότητας ούτε λαικισμού.Θα μας βάλουν μπουρλότο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απευθείας ανάθεση της καθαριότητας των κτιρίων των Υπηρεσιών του Οργανισμού στις εταιρείες ISS FACILITY SERVICES AE, Ένωση Εταιρειών «Κ/ΞΙΑ SPECIAL CLEANING SERVICES AE. TASK J&P- ABAΞ ΑΕ και ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΕ για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών αρχής γενομένης από 21-09-2013, αντί του ποσού των «739.826,84» € πλέον του ΦΠΑ 23% ήτοι «909.987,01» €» συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23% και για διάστημα δύο (2) μηνών.

    ΑΛΗΘΕΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ??? η απευθείας ανάθεση είναι είτε για μικρά ποσά είτε γιατί δεν υπήρξαν προσφορές και δεν προλαβαίνουν να επαναπροκηρύξουν διαγωνισμό. Ξέρει κανείς τι από αυτά συμβαίνει??

    κατα τα άλλα ασχολούνται με τις άδειές μας τις 4??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΝΠΙΔ ΤΥΠΟΥ....KPMG ICAP ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΘΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή