oaednews

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Το Εργατικό Κεντρο Καλαματας παραχωρεί χώρους για τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ


Το Εργατικό Κέντρο παραχωρεί χώρους για τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ

Επιστολή στο διοικητή του ΟΑΕΔ έστειλε η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, προτείνοντας τη στέγαση υπηρεσιών του τοπικού ΟΑΕΔ στο νέο κτήριο του Εργατικού Κέντρου.
Όπως σημειώνεται την επιστολή, ο χώρος του 3ου ορόφου που στεγάζονταν τα γραφεία του πρώην Οργανισμού Εργατικής Εστίας, καθώς και ο αντίστοιχος χώρος του 2ου ορόφου που προοριζόταν για τη λειτουργία του ΚΕΝΕ, παραμένει κλειστός. Επισημαίνεται ακόμη ότι οι χώροι αυτοί θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν υπηρεσίες του ΟΑΕΔ και να μη μένουν ανεκμετάλλευτοι.
«Ως γνωστόν, τα γραφεία του ΟΑΕΔ είναι στην είσοδο της πόλης μας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία στην εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και κόστος μεταφοράς που στις σημερινές συνθήκες είναι αρνητικός παράγοντας.
Κατά το παρελθόν είχαμε επισημάνει τα προβλήματα αυτά, όμως σήμερα με βάση τα δεδομένα που αναφέραμε παραπάνω, αλλά και με τη γενικότερη προσπάθεια που γίνεται για περιστολή δαπανών και εξοικονόμηση πόρων, είμαστε σίγουροι ότι θα μπορούσαν να βρεθούν λύσεις για τη μεταστέγαση του ΟΑΕΔ στο κτήριο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.
Σε συναντήσεις που είχαμε πρόσφατα με τον πρόεδρο επιτροπής στέγασης του ΟΑΕΔ, Αντζινά Νικ, αλλά και με άλλα στελέχη της υπηρεσίας σας, είχαμε βρει και τη λύση να παραχωρηθεί εξ ολοκλήρου ο 2ος όροφος για την πραγματοποίηση της παραπάνω μεταστέγασης και, μάλιστα, υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις για τις οποιεσδήποτε μετατροπές απαιτούνται για το σκοπό αυτό», αναφέρεται- μεταξύ άλλων- στην επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου