oaednews

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Πάτρα: Απίστευτες "ουρές" στα γραφεία του ΟΑΕΔ - Στη σειρά για τον "κλειδάριθμο" για τις 5μηνες θέσεις των 490 ευρώ...

 http://patrasevents.gr
Άνοιξαν τα γραφεία του ΟΑΕΔ στην Πάτρα, μετά από την πενθήμερη απεργία που είχαν οι υπάλληλοι της υπηρεσίας και από το πρωί «μιλιούνια» ανέργων στοιβάχτηκαν στο κτίριο της Αγίου Ανδρέου για να εξυπηρετηθούν και να ενημερωθούν για κάποια από τα νέα προγράμματα.


Οι «ουρές» τόσο στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, όσο και στον πρώτο όροφο έφταναν στην είσοδο,ενώ αρκετό κόσμο είχε και ο τρίτος όροφος. Οι περισσότεροι από τους ανέργους ζητούσαν να ενημερωθούν για τα πεντάμηνα προγράμματα στους Δήμους και να πάρουν τους απαραίτητους κλειδάριθμους για να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν πάρει οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ από το υπουργείο, οι σχετικές προκηρύξεις για τα προγράμματα αυτά ήταν να βγουν σήμερα. Ωστόσο μέχρι αργά το απόγευμα στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ δεν είχε αναρτηθεί κάτι σχετικό, οπότε οι προκηρύξεις αναμένονται από μέρα σε μέρα.

Το ενδιαφέρον των ανέργων είναι μεγάλο, όμως η ταλαιπωρία που υπέστησαν σήμερα -και αυτή που αναμένεται να υποστούν και τις επόμενες μέρες- για να πάρουν τον κλειδάριθμο και να τρέξουν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα χαρτιά σε περίοδο απεργιών, θα είναι εξίσου μεγάλη όπως φαίνεται.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί υπήρξε μεγάλος εκνευρισμός με τους υπαλλήλους, χωρίς να φταίνε και αυτοί σε κάτι, να δέχονται τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των εκατοντάδων ανέργων.

Και όλα αυτά για μία θέση των 490 ευρώ για 5 μήνες….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου