oaednews

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΗΠΑ: Mπύρα «Ανεργος Ρεπόρτερ» κάνει θραύση!!!


"Τα αλκοολούχα ποτά επηρεάζουν την ικανότητα οδήγησης αυτοκινήτων. Και λοιπόν; Μήπως θα ξυπνήσετε αύριο πρωί και θα πάτε στη δουλειά;"









Θραύση στα social media κάνει μια μαύρη μπύρα που ονομάζεται «Ανεργος Ρεπόρτερ» και την οποία δημιούργησε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας The Hartford Advocate Γιόν Κάμπελ που απολύθηκε πρόσφατα.


Την δημιούργησε στο κομπιούτερ του για να διαμαρτυρηθεί για τους απολυμένους συναδέλφους του ανά την υφήλιο τώρα που ανθίζουν τα blogs, τα sites, τα twitter και τα facebook, αλλά υποφέρουν οι ρεπόρτερς της έντυπης δημοσιογραφίας.


Η μπύρα δεν πωλείται στα καταστήματα, βέβαια, αλλά αναρτήθηκε στο ίντερνετ με διάθεση χιούμορ και στο πίσω μέρος της φιάλης γράφει:

«Οι μαύρες μπύρες έγιναν αρχικά δημοφιλείς τον 19ο αιώνα από τους ναυτικούς και τους εργάτες. Η μπύρα Ανεργος Ρεπόρτερ παρασκευάζεται με τις ίδιες παραδοσιακές μεθόδους, τιμώντας ένα επάγγελμα που οδεύει και αυτό προς την απαξίωση και την παρακμή».

Και συνεχίζει: «Η βύνη μας είναι τόσο σκοτεινή και πικρή όσο και το μέλλον της αμερικανικής δημοσιογραφίας. Αξίζει τον κόπο να τη δοκιμάσετε για πρωινό, αλλά και όλη την ημέρα μπορείτε να την πιείτε. Εχετε και τίποτα άλλο να κάνετε;». Και ως υστερόγραφο:

«Τα αλκοολούχα ποτά επηρεάζουν την ικανότητα οδήγησης αυτοκινήτων. Και λοιπόν; Μήπως θα ξυπνήσετε αύριο πρωί και θα πάτε στη δουλειά; So fuck it!»

Ο Γιόν Κάμπελ γράφει ότι διασκέδασε με την απήχηση που είχε η χιουμοριστική μπύρα του και συγκινήθηκε από την ανταπόκριση στα social media. Τώρα μάλιστα σκέφτεται μήπως πρέπει όντως να προχωρήσει στην παραγωγή μπύρας για να ικανοποιήσει τη ζήτηση.


Πηγή: patrastimes.gr










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου