oaednews

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση των υπαλλήλων ΚΠΑ2 Περιστερίου για τον Πέτρο Καπετανόπουλο

Με αφορμή την δικαστική περιπέτεια του συναδέλφου μας Πέτρου Καπετανόπουλου, θέλουμε να δηλώσουμε την συμπαράσταση μας στον συνάδελφο και στον άνθρωπο Καπετάνοπουλο.

Οι συνθήκες κάτω απο τις οποίες εργαζόμαστε, δεν αφήνουν περιθώρια να μην γνωριζόμαστε καλά και να μην αναγνωρίζουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς του καθενός απο μας και πολλές φορές έχουμε αισθανθεί τυχεροί που έχουμε ένα συνάδελφο σαν τον Πέτρο Καπετανόπουλο που εκτός απο τις γνώσεις του και την καλλιέργεια του είναι πάντα εκεί, για να βοηθήσει τον κάθε ένα από μας αλλά και τον κάθε συναλλασόμενο πολίτη,πάντα με ευγένεια και υπομονή. Ακόμα γνωρίζουμε καλά τον ανθρωπιστή, ιδεολόγο και άψογο οικογενειάρχη που είναι στην προσωπική του ζωή.
Θεωρούμε όχιαπλά άδικη αλλά και παράλογη την όλη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί απο καθαρά καλή πρόθεση, ακριβώς γιατί τον γνωρίζουμε καλά και πιστεύουμε ότι σε καμία απολύτως περίπτωση δεν θα μπορούσε να είναι συνεργός σε ληστεία.
Ακόμα πιστεύουμε ότι την εποχή της κρίσης, των μνημονίων, των φοροφυγάδων, η δίωξη του συναδέλφου είναι χτύπημα σ΄ όλους εμάς που έχουμε γίνει ο κυματοθραύστης της κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα και προστίθεται στο κλίμα καλλιέργειας φόβου που επικρατεί.
ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου