oaednews

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση ΔΑΚΕ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
          
                                                                                  
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Το πολιτικό σύστημα φυλλοροεί. Οι ιδεολογίες των κομμάτων ίσως κατέληξαν σήμερα ερμαφρόδιτες. Ας αξιολογήσουμε όλοι τις καταστάσεις και τα πρόσωπα, προτάσσοντας την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη. Ας αφήσουμε κατά μέρος τις μεγαλοστομίες και τον ξύλινο πολιτικό λόγο και ας μιλήσουμε με πράξεις.      Γιατί να στηρίξεις τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ προκειμένου να αναδειχθεί εκπρόσωπος στα υπηρεσιακά συμβούλια στις εκλογές της 1ης Δεκεμβρίου 2012 ;

1. Είναι η μόνη παράταξη τα δύο τελευταία χρόνια της θητείας του πενταμελούς συμβουλίου, η οποία αντιτάχθηκε σε μεταθέσεις και αποσπάσεις υπαλλήλων με κομματικά κριτήρια.
2. Είναι η μόνη παράταξη που αντιτάχθηκε στην τοποθέτηση των «ημετέρων» σε θέσεις προϊσταμένων με απόφαση Διοικητή, χωρίς προκήρυξη ή αντικειμενική επιλογή και κατέθεσε τις απαραίτητες ενστάσεις και γνώμες. Ακόμη και όταν έγιναν οι κρίσεις Προϊσταμένων και Διευθυντών από τα Υπηρεσιακά Συμβούλια του Οργανισμού (το 2010), στις τοποθετήσεις που ακολούθησαν από τον Διοικητή του ΟΑΕΔ , η παράταξη της ΔΑΚΕ ήταν που αντέδρασε εγγράφως όταν μετέθεσαν-τοποθέτησαν Πολύτεκνη  μητέρα, σε Υπηρεσία άλλη από αυτήν που ήδη υπηρετούσε ως προϊσταμένη, αναγκάζοντας την να προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια!
3. Είναι η μόνη παράταξη που μελετά τα αιτήματα των συναδέλφων και απαντά τεκμηριωμένα, με νομική επιχειρηματολογία, βοηθώντας τους συναδέλφους να υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους αναφορικά με μεταθέσεις, εκπαιδευτικές άδειες, αναγνώριση προϋπηρεσίας και κάθε μεταβολή σχετικά με την υπηρεσιακή τους κατάσταση, παρά τις αντίξοες – πολλές φορές – συνθήκες συζήτησης των εν λόγω θεμάτων.
4. Είναι η μόνη παράταξη που έχει καταθέσει εγγράφως ερωτήματα, ενστάσεις και γνώμες σχετικά με: τα θέματα που αφορούν στους πρώην υπαλλήλους των καταργούμενων φορέων ΟΕΚ και ΟΕΕ, τις μετατάξεις εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ, τον τρόπο πειθαρχικής τιμωρίας ή απαλλαγής υπαλλήλων κατά το δοκούν.
5. Είναι η μόνη παράταξη που δεν υπόσχεται ρουσφέτια, χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό συμβούλιο ως όργανο μικροκομματικών εξυπηρετήσεων, αλλά είναι πάντα δίπλα στους υπαλλήλους, απαντώντας ειλικρινά, συμβουλεύοντας και στηρίζοντας τους συναδέλφους πολεμώντας μαζί τους.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, εμείς μιλάμε με ΕΡΓΑ και όχι με ΛΟΓΙΑ.
Δώστε το παρόν στις εκλογές και με την ψήφο σας στηρίξετε τους υποψηφίους  της
Δ.Α.Κ.Ε. – Ο.Α.Ε.Δ.
Καλοφωλιά Παναγιώτα (Τζίνα)  του  Γεωργίου
Κανελλίδης Δημήτριος                του  Παναγιώτη
Καρβέλης Ιωάννης                       του  Βασιλείου
Παπιγκιώτη Ελένη                       του  Παντελή
Πέππα Ευσταθία (Έφη)               του  Βασιλείου
Τσάλαβος Απόστολος                   του  Γεωργίου

1 σχόλιο: