oaednews

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Π. Κοκκόρης: "Όχι άλλες ουρές στον ΟΑΕΔ"



Από το λεφτά υπάρχουν περάσαμε στο πιάσαμε πάτο. Δυστυχώς η αλήθεια ήταν το δεύτερο. Ναι, πιάσαμε πάτο. Αν λέγαμε το αντίθετο θα ήταν σαν να προσπαθούσαμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας. Γιατί λεφτά τελικά όχι μόνο δεν υπήρχαν μα για να γεμίσουν τα ταμεία πάλι έβαλε το χέρι στην τσέπη ο πολίτης.

Ο δημόσιος υπάλληλος, ο εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα, ο συνταξιούχος πλήρωσαν και ξανά πλήρωσαν ακριβά την ανακολουθία λόγων και έργων του ΠΑΣΟΚ.
Καταλήξαμε σε εικόνες που θυμίζουν άλλες εποχές. Γεμάτα συσσίτια και αγανακτισμένους σε κάθε γωνία της χώρας.
Πιο καταθλιπτική εικόνα από αυτήν με τις ατέλειωτες ουρές στον ΟΑΕΔ αναμφισβήτητα όμως δεν υπάρχει στην Ελλάδα του 2012.
Όσοι νέοι δεν έφυγαν μετανάστες για δουλειά στο εξωτερικό με τα πτυχία και την προϋπηρεσία τους στα συρτάρια, περιμένουν στον ΟΑΕΔ για δουλειά και αναγκάζονται να τα βγάλουν πέρα με τα λιγοστά χρήματα του ταμείου ανεργίας.
Ας μην ξεχνάμε πως είμαστε στις πρώτες θέσεις της Ευρώπης στα ποσοστά ανεργίας και πλέον είναι επιτακτική ανάγκη να λυθεί το ζήτημα αυτό που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά θέματα.
Η ΝΔ με ανθρώπους ικανούς που θα κάνουν πράξη τα λόγια, με ανθρώπους με γνώσεις και ουσιαστικές προτάσεις για λύσεις, θα εφαρμόσει μια σειρά μέτρων με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας, με κίνητρα για επενδύσεις τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό ώστε να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας και να μπορούμε να έχουμε δουλειές για να κάνουμε βήματα μπροστά… Μόνο αν προσφέρουμε τη δυνατότητα στους νέους να δουλεύουν θα μπορούμε να λέμε ότι πετύχαμε το στόχο μας..


Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=55502:-q-q&catid=1:latest-news&Itemid=50#ixzz1tXShQmIK
Seleo.gr News 

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΑ E MAIL ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ..ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ..ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΜΕ, ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ, ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΕΡΓΟΥ Ή ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΙΚΑΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ...ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ..ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ..ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ..ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΠΗΛΙΚΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή