oaednews

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

(για την αφύπνιση του συνδικαλιστικού κινήματος… πίνοντας το καταπέτασμα)

ΕΝΤΕΧΝΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΡΟΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΛΑΡΟΥΜΕ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ «STAYLO»

(Ηρακλειδών 10, Πλατεία Θησείου)



Μαζευόμαστε από τις 9:30 μ.μ. και κατά τις 10:15 μ.μ. ο Πέτρος Βαγιόπουλος (μουσικοσυνθέτης και συνεργάτης του Μανώλη Ρασούλη), με τους Αλέξανδρο Σιγαλό και Δημήτρη Λιόλιο με δύο κιθάρες και ένα μπουζούκι θα μας ταξιδέψουν σε παλιές και νέες επιτυχίες του έντεχνου τραγουδιού.

Στη συνέχεια ο συνάδελφος Γιάννης (D.J), θα αναλάβει τα ηνία για μετάβαση σε rock, soul κ.λ.π. κατάσταση που θα οδηγήσει τους ξενύχτηδες σε χορευτική παραζάλη μέχρι πρωίας.



Προμηθευτείτε πρόσκληση (10 ευρώ συμπεριλαμβάνεται ένα ποτό)



ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μην φοβηθείτε να έλθετε γιατί ο «stavlos» διαθέτει ειδικά ραντάρ μη εντοπισμού από τους δορυφόρους της Τρόικα και έχουμε πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας των συνεπών υπαλλήλων του ΟΑΕΔ

Πιο συγκεκριμένα:

• Συμμετέχουν όσοι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας εκτέλεσαν σωστά και ενσυνείδητα τα καθήκοντά τους, δουλεύοντας από τις 7:30-5:30 μ.μ.

• Συμμετέχουν όσοι διεκπεραιώνουν μέσο μηνιαίο αριθμό 30 ελέγχους.

• Στην είσοδο θα ελέγχονται οι συνάδελφοι της πρώτης γραμμής από ειδικούς ψυχιάτρους για εντοπισμό συμπτωμάτων «τριχασμένης» προσωπικότητας.

• Οι συνάδελφοι που ασχολούνται με τα προγράμματα θα επιβληθούν σε ειδικό τεστ εντοπισμού της βίαια μεταδιδόμενης ασθένειας «αλληλόχρεη εγκεφαλίτιδα» και θα τεθούν σε καραντίνα σε τραπεζάκια δίπλα στο μπαρ με άμεση παροχή αντιβιοτικών ποτών.

• Ως κοπρίτες που είμαστε, θα προσέλθουμε απ΄ευθείας από τη δουλειά στο «stavlo». Οι παραβάτες θα τιμωρηθούν αυστηρά με μετάταξή τους στην προσωπική φρουρά του Θόδωρου, ως ασπίδα προστασίας από τα γιαουρτάκια (θα τους παραδίδεται εσωτερική εγκύκλιος Παπακωνσταντίνου για μείωση δαπανών καθαριστηρίου)

• Πριν την αποχώρηση, θα πίνουμε υποχρεωτικά ειδικό σφηνάκι που επηρεάζει τον εγκέφαλο, για να ξεχάσουμε όλα το ξεσάλωμα και όσα ζήσαμε αυτό το βράδυ γιατί θα επηρεάσουν και ρίξουν την παραγωγικότητα μας … από Δευτέρα (για το καλό μας..βρε κοπρίτες γιατί με το ενιαίο μισθολόγιο θα συνδεθούν οι αμοιβές μας με την παραγωγικότητα)

Κατά τα λοιπά, μας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου