oaednews

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Γ. Κουτρουμάνης: Απαραίτητη η 6η δόση για να δοθούν συντάξεις και δώρο εορτών

Απαραίτητη η εκταμίευση της 6ης δόσης για να δοθούν οι συντάξεις του Δεκεμβρίου και το δώρο των Χριστουγέννων εκτίμησε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης μιλώντας στην εκπομπή «Κυριακή με δράση» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 


Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο καθυστέρησης των πληρωμών καθώς κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος χρηματοδότησης. Ο κ. Κουτρουμάνης τόνισε ότι τα προβλήματα χρηματοδότησης δεν θα καλυφθούν με μειώσεις συντάξεων ή νέους φόρους και ότι δεν ξανανοίγει το ασφαλιστικό. 

Ο κ. Κουτρουμάνης προανήγγειλε μεγάλες περικοπές σε εφάπαξ και επικουρικές που σε ακραίες περιπτώσεις θα φτάσουν ακόμη και το 50%. 

Επιίσης, προανήγγειλε ότι από την 1η Μαρτίου 2012 θα ισχύσει ταυτόχρονη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών και φόρου μισθωτών υπηρεσιών, ενώ οι εισφορές θα μπορούν να μειωθούν μέχρι 10% για τις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στην κάρτα εργασίας και θα είναι συνεπείς

1 σχόλιο:

  1. Κάποιες φορές διερωτάμαι πως τα γελοία υποκείμενα μπορούν να αρθρώσουν λογο και να πάρουν αποφάσεις. Φανταστείτε σε τι εξαθλίωση βρίσκεται η διακυβέρνηση της χώρας μας όπου σαν έσχατη λύση θέλησε να παραμείνει υπουργός ο παραπάνω κύριος. Πως είναι δυνατόν να μιλούν ακομη τα αμόρφωτα συνδικαλιστικά πιόνια που κοιτούν τα σκαλοπάτια της αναρίχησης.
    Αυτά να τα έχουν υπόψη όλοι οι συνδικαλιστές και αυτοί του ΟΑΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή