oaednews

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σημερινή απεργία του ΟΑΕΔ




Ευχαριστούμε τους συναδέλφους φωτορεπόρτερ: Βαρελά Γιάννη, Καραμανώλη Αγγελική και Λάτση Χάιντη



 
Με την καθολική συμμετοχή των  εργαζομένων  στον ΟΑΕΔ ολοκληρώθηκε η σημερινή  απεργιακή κινητοποίηση και η συγκέντρωση στο Υπουργείο Εργασίας.
 








Να φωνάξουμε και λίγο!




Μεγάλη προβλέπεται να είναι η συμμετοχή των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ και τις επόμενες δυο  μέρες  στην 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ. Εκείνο που πρέπει να επισημάνουμε είναι πως οι επόμενες μέρες θα είναι καταλυτικές και ίσως σηματοδοτήσουν πολιτικές εξελίξεις. Όλα θα κριθούν από τη μαζικότητα των κινητοποιήσεων.
ΦΩΤΟ: ΛΑΤΣΗ ΧΑΙΝΤΗ

Έβγαλαν γλώσσα οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ!


Συνάδελφοι από Θεσσαλία με τον Πρόεδρο  Αντζούρη




Προσθήκη λεζάντας

4 σχόλια:

  1. Μόνο με αγώνες κερδίζει ο λαός. Ποιός περίμενε ότι μέσα απο ενα σοσιαλιστικό καθεστώς θα βιώναμε ενα σοσιαλιστικό φασισμό.
    Κάποιες φορές σκέπτομαι ότι των αγώνων η κατάληξη θα είναι κάποια θύματα. Οταν έρθει η ώρα των θυμάτων θ αρχίσει να φαίνεται απο μακρυά η νέα μέρα.
    Το θέμα είναι να μην θρηνήσουμε θύματα για το καλύτερο αύριο.
    Το θέμα είναι , οι σημαίες της λευτεριάς να μην υψωθούν πάνω σε ταφόπλακες.
    Αρκετά μας πούλησαν. Αρκετά μας μείωσαν. Ηρθε η στιγμή να δείξουμε ότι έκαναν λάθος. Ο λαός παρόλες τις διαφωνίες και διαφορές αγωνίζεται ενωμένος για ένα καλύτερο αύριο. Καλοί αγώνες σύντροφοι, αυτοί που είμαστε, αυτοί που θα μείνουμε για να αγωνιζόμαστε ακόμα και γι αυτούς που κρύβονται πίσω απο τη δικαιολογία της άδειας τσέπης.
    Δέσποινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπαρχει σοσιαλιστικος φασισμος, ενας ειναι ο σοσιαλισμος που στηριζετε επανω στη μαρξιστικη θεωρια, η μοναδικη σχεση που εχει το ΠΑΣΟΚ με τον σοσιαλισμο εναι οτι του γαμησε τη μανα!!! Συναδελφοι,συναγωνιστες, αυριο 20/10 πρεπει να δωσουμε παλι το παρον αγωνιστικα οπως και τις προηγουμενες μερες.
    Γ. Ταρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου ρε Δέσποινα! Δε σε ξέρω, αλλά είμαι περήφανος που έχουμε τέτοιες συναδέλφισσες. Αυτή είναι η έννοια του συναδελφισμού, όπως την περιγράφεις: "Καλοί αγώνες σύντροφοι, αυτοί που είμαστε, αυτοί που θα μείνουμε για να αγωνιζόμαστε ακόμα και γι αυτούς που κρύβονται πίσω απο τη δικαιολογία της άδειας τσέπης."

    ΑπάντησηΔιαγραφή