oaednews

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΟΑΕΔίτισσα η αντικαταστάτρια του Ρομπόπουλου

Η  συνάδελφος  ΚΥΡΙΑΚΗ (ΒΟΥΛΑ)  ΤΕΚΤΟΝΙΔΟΥ  διευθύντρια της περιφερειακής διεύθυνσης Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας του ΟΑΕΔ,
 στον οποίο εργάζεται από το 1984, είναι η πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης και αναμένεται να καταλάβει τη θέση του Θωμά Ρομπόπουλου, που  υπέβαλε την παραίτηση του από το βουλευτικό αξίωμα  στον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο.  Δεν ξέρω αν ήταν έτοιμη για να συμμετάσχει στην αυριανή κλαδική απεργία του ΟΑΕΔ, ή στις επόμενες μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ, ωστόσο θα είναι στην περιοχή του  Συντάγματος.........μάλλον απέναντι!!! 
Σε δηλώσεις της στο Real.gr η νέα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, η οποία θα ορκιστεί αύριο, τόνισε πως αυτό που προέχει είναι το εθνικό συμφέρον δείχνοντας πως θα υπερψηφίσει το πολυνομοσχέδιο. «Όταν ο ασθενής χρειάζεται χημειοθεραπεία προκειμένου να ζήσει τότε θα πρέπει να την πάρει» είπε χαρακτηριστικά η Κυριακή Τεκτονίδου.

14 σχόλια:

  1. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΤΕΚΤΟΝΙΔΟΥ ΠΕΡΙ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΩΝ Α ! ΝΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ! ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ , ΣΤΟ ΓΥΨΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.Καταρχάς θα πρέπει να συγχαρούμε τη συνάδελφο. Κρίμα που στις μέρες μας δεν είναι και τόσο τιμητικό να είσαι Έλληνας βουλευτής (ίσως να υπάρχει και ασυμβίβαστο στο Έλληνας και βουλευτής), αλλιώς θα έπρεπε να ήμασταν περήφανοι που ένα δικό μας κύτταρο θα έμπαινε στο κοινοβούλιο.
    2. Πριν κατακρίνουμε ας πούμε ειλικρινά ο καθένας από εμάς αν δεχόμασταν ή όχι μια θητεία (έστω και ολιγοήμερη) βουλευτή. Ειλικρινά. Ναι, ίσως είναι η μόνη φορά που θα το αρνιόμασταν κάποιοι, αλλά σίγουρα όχι αβασάνιστα.
    3. Αν το δεχόμασταν όμως θα έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις δηλώσεις. Γιατί η υπερβολική δόση χημειοθεραπείας μάλλον προσομοιάζει στην ευθανασία (χωρίς το ευ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΕ ΠΟΝΤΙΕ ΠΙΛΑΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΝΑΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Μακράκη, πλάκα μας κάνεις; Η εφαρμογή που έχεις βάλει πάνω αριστερά για τον υπολογισμό του μισθού ισχύει; Υπολόγισα το φτωχολόγιο μου και θυμήθηκα το χαρτζιλίκι του πατέρα μου... Συγνώμη, πώς θα ζήσουμε; Αν δεν με πιστεύετε κάντε το και μόνοι σας και όποιος βγάλει πάνω από 1000 ευρώ καθαρά το μήνα να με πάρει τηλέφωνο να του ζητήσω δανεικά. Ακόμα και οι αρχαίοι του Δημοσίου με το ζόρι φτάνουν όσα παίρναμε εμείς οι κοινοί θνητοί μέχρι να μας φέρουν τους φίλους μας τους διασώστες. Αν συνυπολογίσουμε δάνεια και κάρτες νομίζω ότι πραγματικά ούτε μαντήλι να κλάψουμε δεν θα χουμε. ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ ΜΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η χημειοθεραπεια κ.Βουλα , πολυ κανει τον ασθενη να υποφερει πολυ ασχημα και πολυ σπανια εχει αποτελεσματα.Αλλα και οταν εχει (αποτελεσμα) αυτο ειναι να παρατεινει για λιγο την διαρκεια ζωης του πριν οδηγηθει σε εναν πολυ οδυνηρο θανατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Χημιοθεραπείες χρειάζονται όταν ο Ασθενής είναι άρρωστος. Δηλαδή όταν η Υπηρεσίες νοσούν απο μόνες τους με υπαιτιότητα του προσωπικού και όχι με υπαιτιότητα της Πολιτείας...Τέτοιο πρόβλημα δεν υφίσταται οπότε οι χημιοθεραπείες είναι άχρηστες γιατί ο "ασθενής" χαίρει άκρας υγείας...
    Χημειοθεραπείες χρειάζεται η Κυβερνητική Ομάδα η οποία καταργεί το Κράτος λόγω Εκποίησης = Ιδιοτικοποίησης γιατί καταργεί την Υπαλλλιληκή ιδιότητα και γενικά γιατί Απαξιώνει την ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και την Οικονομική και Κοινωνική Αξιοπρέπεια του Δημ. Υπαλλήλου και κατεπέκταση την οντότητα όλων των Ελλήνων Πολιτών της παραγωγής....
    Κρίνοτνας όμως απο τις δηλώσεις της συναδέλφου βλέπω ότι ταυτίζεται με τον αμοραλισμό των κυβερνώντων και διαχέει με περηφάνια τις Νεοφιλελεύθερες Απόψεις της...
    Δεν λαμβάνει υπόψιν της ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είχε δημιουργηθεί απο Νεοφιλελεύθερους αλλά απο Σοσιαλιστές και απο πυρήνες της Παραγωγής και όχι Αυλικούς Ευπατρίδεις όπως οι Σημερινοί που τον Πολίτη τον βλέπουν σαν"ζωντανό" και όχι σαν άνθρωπο....Αυτό το Κίνημα έχει μεγάλη Ιστορία και το τσεκουρώνουν Νεοφιλελεύθεροι Αιρετοί Άρχοντες και Αρχόντισες....Δεν έλαβε υπόψιν της γιατί τόσες ΠΑΣΚ αποσχιστήκαν απο το ΠΑΣΟΚ..? μόνο οι του λόγους τους είναι ΠΑΣΟΚ...? αλλά παρόλα αυτά σαν Συνάδελφο της Ευχομαι Καλή Επιτυχία και με Υγεία και Εύχομαι να παρουσιάσει Κοινωνική Ευαισθησία και όχι Κοινωνικό Αμοραλισμό.....Αλλιώς επειδή δεν προέρρχεται απο τζάκια αλλά απο την παραγωγή θα έχει διπλές ευθύνες και δεν θα τολμά να αντικρίσει ούτε συνάδελφο ούτε Πολίτη...και η Θεσσαλονίκη είναι φτωχομάν και δεν ξεχνάει ποτέ τους Δημίους της και αυτούς που την προδίδουν...κι πάλι Καλή Επιτυχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραια ιδεα να βαλουν τους φανταρους να μαζεψουν τα σκουπιδια , αφου απεργουν οι πατεραδες τους.Επισης να τους βαλουν να οδηγουν και ταξι , να εξεταζουν ασθενεις , να διδασκουν στα σχολεια , κ.λ.π. κ.λ.π. , αφου ΟΛΟΙ αυτοι και πολλοι αλλοι απεργουν.Γενικα οποιος κλαδος απεργει να στελνουν το σρατο να αντικαθιστα τους απεργους.Κι αν αυτο δεν μπορει να γινει σε ολες τις εργασιες να στειλουν το στρατο να απειλει τους απεργους με τα οπλα για να δουλεψουν.Να πυροβολουν οποιον απεργει.Οχι οπως τωρα , που απλως τους δερνουν τους απεργους !!!

    Κ. Θεσσαλονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή η κα Τεκτονίδου θα υπερψηφίσει και τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου που αναφέρονται στο ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο στρεφόμενη κατ' ουσίαν ενάντια στους μέχρι χτες συναδέλφους της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΧΙ -ΟΧΙ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΗΡΩΙΔΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ,ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
    Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ..
    ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρακαλω κυριοι , τουλαχιστον αν προκειται περι συναδελφου ας ειμαστε ευγενεις.Αρχικα ωφειλουμε να περιμενουμε , μπορει να κανουμε λαθος και να μην ειναι οιμοια με τους υπολοιπυς 299.
    Απ την αλλη μερια αν ειναι ιδια με τους αλλους θα πρεπει να της επιφυλαχθει καλυτερη αντιμετωπιση.Αυγα γεωργικης σχολης , γιαουρτι μονον απαχο και ντοματες αποκλειστικα βιολογικης καλιεργειας θα πρεπει να ειναι τα πρωτα που θα της "προσθερθουν αμα τη εμφανισει" της.Οχι οπως τους υπολοιπους , no name προιοντα.
    Αλλα ας περομενουμε λιγο.Μπορει η γυναικα να κανει τη διαφορα τελικα απο τους υπολοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας ψηφισει για εργασιακα , εφεδρεια και αλλα καταπτυστα κι ας ξανανεβει επανω μετα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δηλαδη ο κ.Ρομποπουλος τι ειπε ? Οτι "εγω αυτο δεν μπορω να το ψηφισω , (αλλα και ΔΕΝ το καταψηφιζω).Εγω δεν μπορω να σας "παρω τα κεφαλια" αλλα θα στειλω αλλον να το κανει" (αυτο το αντεχει η συνειδηση του).Και πηγε η συναδελφος να το κανει ???? Θα ειναι και υπερηφανη μετα απο αυτο ? Και θα απορει γιατι "πεφτουν τα γαλακτομικα" βροχη ? Και θα ξαναθεσει υποψηφιοτητα για βουλευτης Θεσσαλονικης , περιμενοντας να εκλεγει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΕ ΜΑΚΡΑΚΗ ΛΙΓΟΣ ΕΛΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ....ΚΑΤΑΛΑΒΕ...


    Ήρθαν ντυμένοι «φίλοι» αμέτρητες φορές οι εχθροί μου…

    …τους Νόμους τους θεσπίζοντας τα καλά και συμφέροντα στο παμπάλαιο μέτρο εφαρμόζοντας. Και το μέτρο δεν έδεσε ποτέ με τη σκέψη τους…

    …Αδελφοί μας εγέλασαν! «Γι' αυτούς» είπαν «ο καπνός της θυσίας και για μας της φήμης ο καπνός αμήν.»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή