oaednews

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Η πλατεία δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης

Για ψήφο «μη εμπιστοσύνης» ετοιμάζονται οι "Αγανακτισμένοι". Μάλιστα φαίνεται ότι γνωρίζουν τί ακριβώς γίνεται μέσα στη Βουλή, αφού την ώρα του καυγά και της ολιγόλεπτης αποχώρησης της ΝΔ, οι μούτζες έπεφταν σύννεφο... 


Νωρίτερα υποδέχθηκαν με χαρά την ανακοίνωση για παραίτηση του Ανδρέα Μακρυπίδη από εισηγητή του ΠΑΣΟΚ στη συζήτηση για το Μνημόνιο, ενώ έγραψαν "κλέφτες" στον τοίχο της Βουλής με κόκκινα λέιζερ.



Νωρίτερα, στο κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για την «ημέρα ευρωπαϊκής δράσης εναντίον του ευρώ», τα πρωτοβάθμια σωματεία των νοσοκομείων και της εκπαίδευσης εμφανίστηκαν χωρίς πανό, κι ένωσαν τις φωνές τους με των Αγανακτισμένων, προαναγγέλλοντας τη συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ στη 48ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ τις ημέρες συζήτησης και ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.



Πλήθος κόσμου συρρέει διαρκώς στην πλατεία Συντάγματος. Οι δυνάμεις ασφαλείας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα με τους άνδρες της ΔΙΑΣ και της ΔΕΛΤΑ να είναι από νωρίς παρατεταγμένοι κατά μήκος της Βασιλέως Κωνσταντίνου, από το ύψος της Εθνικής Πινακοθήκης μέχρι και το άγαλμα του Τρούμαν.

Η κυκλοφορία έχει αποκλεισθεί από νωρίς για οχήματα και πεζούς στην περιοχή του Μεγάρου Μαξίμου και του κοινοβουλίου, που ορίζεται από τη λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου και την οδό Κανάρη ως την οδό Ακαδημίας, ενώ έκλεισε πριν λίγο και η Σταδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου