oaednews

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Σχετικά με την προσφυγή της ΑΔΕΔΥ για το ξεπάγωμα της διετίας 2016 -17

Η ΑΔΕΔΥ στις 12 Σεπτεμβρίου 2024 κατέθεσε, μέσω της νομικής της συμβούλου, αίτημα προς το Συμβούλιο της Επικρατείας για την διεξαγωγή πρότυπης δίκης για να κριθεί η συνταγματικότητα του μέτρου της αναστολής της μισθολογικής εξέλιξης όλων των δημοσίων υπαλλήλων για το διάστημα 2016-2017, που προβλέφθηκε με το άρθρο 26 Ν.4354/2015.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Απόλυτη κοροϊδία τα μέτρα που παρουσίασε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο Αύξηση 12€ τον μήνα από 1/4/25!!!

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Ακούγοντας τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, καθώς και την εξειδίκευση των μέτρων που έγινε στη συνέχεια, από τον υπουργό οικονομικών, και ειδικότερα σε ό,τι αφορά στους εργαζόμενους στο Δημόσιο το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως πρόκειται για μια ακόμη κοροϊδία της κυβέρνησης της ΝΔ για τους 600.000 υπαλλήλους του Δημοσίου (εκπαιδευτικούς, γιατρούς, νοσηλευτές κλπ).

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Οι κανονικότητες ενός Υπουργού

 


Ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνης Γεωργιάδης,  τέως Υπουργός  Εργασίας,  πρώην Αναπτύξεως, ξανά πρώην Υγείας, ξανά πρώην Αναπτύξεως,  βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ΛΑΟΣ-ΝΔ από το 2003 μέχρι σήμερα,  ο οποίος μισθοδοτείται από το δημόσιο κορβανά με μισθούς που οι εργαζόμενοι στο δημόσιο αθροίζουν μόνο ετησίως,  απάντησε σε πολίτες που διαμαρτύρονταν για τη διάλυση του ΕΣΥ, με ένα τεράστιο Εγώ !

Είπε:

 «Εγώ εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα από τα 12, δεν είμαι κανένας άνεργος, ούτε δημόσιος υπάλληλος της ΑΔΕΔΥ. Είμαι του ιδιωτικού τομέα. Δεν είμαι μόνιμος, είμαι κανονικός εργαζόμενος...»