oaednews

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Επισπεύσατε!

 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.

Εθνικής Αντίστασης 8 – 17456 Άλιμος

Τηλ. 2109924316-6973309354

FAX. 2109924316

e-mailomosp.ypal@dypa.gov.gr

Ιστοσελίδα: www.oyoaed.gr                                                                       Αρ.Πρωτ  575/28-9-2022

 

Θέμα:  «Η επίσπευση, της επίσπευσης, Ω, επίσπευση!»


Κανένας προγραμματισμός , καμιά σοβαρή οργάνωση της δουλειάς, καμιά σοβαρότητα. Ήδη από το καλοκαίρι ξεκίνησαν οι πρώτες προβολές του έργου της επίσπευσης , σήμερα διατάσσω - αύριο τα θέλω. Όλες οι διοικητικές ενέργειες θα έπρεπε να έχουν και μια αιτιολογία.  Για το ν. 2643 η αιτιολογία της επίσπευσης είναι, λοιπόν, ότι το είπε ο Υπουργός, το είπε ο Διοικητής!


Τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά:

- Αύριο 10 υπάλληλοι από το ΚΠΑ … να είναι στη διοίκηση για τον ν.2643.

- Ναι, αλλά θα μείνουν πίσω άλλες εργασίες, κοινωνικά σημαντικές, επιδόματα ανεργίας κλπ.

- Ας μείνουν, το είπε ο Υπουργός.


Το νέο τελεσίγραφο,  που εντάσσεται στα πολιτικά παιχνίδια του Υπουργού και του Διοικητή «τα αποτελέσματα θα βγουν λίγο πριν τις εκλογές», εντάσσεται επίσης  στη νοοτροπία και στην αλαζονεία  των διοικούντων, οι οποίοι θεωρούν τους εργαζομένους ιδιοκτησία τους, ενώ θέτουν τις κομματικές σκοπιμότητες πάνω απ’ όλα.


Οι ενέργειες αυτές εκτός των άλλων:


Δεν εγγυώνται την ορθότητα των αποτελεσμάτων, αποτελέσματα που θα τα πάρουμε πίσω με τις ενστάσεις, αρκεί να βγουν τώρα!!


Γιατί τέτοια σπουδή; Μέσα στο καλοκαίρι, δεν υπήρχε οδηγία. Τώρα, με προφορική εντολή την Πέμπτη, πρέπει να βγουν τα αποτελέσματα σε μία εβδομάδα!!


Προχειρότητα και ανοργανωσιά, που για άλλη μια φορά την πληρώνουν οι εργαζόμενοι της ΔΥΠΑ, οι οποίοι εκτός των άλλων θα επωμιστούν και τον τεράστιο όγκο των ενστάσεων.


Για να γίνει εφικτό το ανέφικτο, υπάλληλοι μετακινούνται από δω και από κει, χωρίς προγραμματισμό και χωρίς σχέδιο!! Επισπεύσατε!


Ίσως θα ήταν πιο εύκολο για όλους μας εάν ο Διοικητής μαζί με τους τρείς υποδιοικητές αποφάσιζαν το μοντέλο οργάνωσης που θέλουν να επιλέξουν :1) πάμε όλοι μαζί και βλέπουμε; 2) πάμε όπως ναναι ; 3) ή επιτέλους διοικούμε;


                 Για το ΔΣ


ο Πρόεδρος           ο Γ.Γραμματέας


Μακράκης Γ.           Τηλιγάδας Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου