oaednews

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Συγχαρητήρια επιστολή

 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.

Εθνικής Αντίστασης 8 – 17456 Άλιμος 
Τηλ. 2109989647
FAX. 2109924316
e-mail: omosp.ypal @oaed.gr                                                     
                                                   Αρ. Πρωτ. 547 / 30-5-2022   

Θέμα: Συγχαρητήρια επιστολή

        Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον συνάδελφο Νικο Ντερμανάκη, για την κατάκτηση του Α βραβείου στον διαγωνισμό ψηφιακής διακυβέρνησης του έτους 2022 και στη θεματική «Οικονομία, Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα». Ο συνάδελφος βραβεύθηκε για την πρόταση με τίτλο «ESCOaching [Η ιδέα βασίζεται και αξιοποιεί το νέο Ευρωπαϊκό Σύστημα Ταξινόμησης Δεξιοτήτων, Ικανοτήτων, Προσόντων και Επαγγελμάτων (ESCO)]».
        Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νίκος εργάζεται στο ΚΠΑ Χανίων, στην πρώτη γραμμή, και υπέβαλε την πρόταση μέσα σε συνθήκες εργασιακής και χρονικής πίεσης. Ο συνάδελφος αποτελεί τιμή και για την οικογένεια του ΟΑΕΔ και για τη συνδικαλιστική οικογένεια, μιας και προσφάτως εκλέχθηκε αντιπρόεδρος στην Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κρήτης. 

        Η διάκρισή του θα έπρεπε να είναι ένα (ακόμα) έρεισμα για τη Διοίκηση, την οποία καλούμε να χαρτογραφήσει και να αξιοποιήσει σωστά το προσωπικό του Οργανισμού, αντί να σπαταλά χρήματα σε αναποτελεσματική διαφημιστική προβολή και ιδιωτικές εταιρείες. Καλούμε, επίσης, τη Διοίκηση να εισαγάγει το θέμα του συναδέλφου στο υπηρεσιακό συμβούλιο, όπως προβλέπεται στα άρθρα 61,62,64 του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα (Ηθικές αμοιβές)  για τα περαιτέρω.

        Η Ομοσπονδία θα επιβραβεύσει τον συνάδελφο στο επικείμενο συνέδριο, με τιμητική πλακέτα. Συγχαρητήρια, Νίκο!

               Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                 ο Γ.Γραμματέας

Μακράκης Γ.                Τηλιγάδας Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου