oaednews

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Προστασία από το νέο κύμα της πανδημίας

 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.

Εθνικής Αντίστασης 8 – 17456 Άλιμος 
Τηλ. 2109924316-2109989647
FAX. 2109924316
e-mail: omosp.ypal @oaed.gr                                                     

                                                                     Αρ. Πρωτ. 520 / 4-11-2021
    Με δεδομένο ότι είναι σε εξέλιξη νέο κύμα πανδημίας, ακόμα πιο επικίνδυνο για όλους, με δεδομένο ότι τα ΜΜΜ λειτουργούν σαν να μην υπάρχει πανδημία  και επειδή  έχουμε παρατηρήσει ότι η τηλεργασία δεν εφαρμόζεται παντού ή εφαρμόζεται κατά το δοκούν, ζητούμε την αυστηρή εφαρμογή της, για όλους τους εργαζομένους και όλα τα τμήματα. Ζητούμε δε, την επαναφορά της τηλεργασίας σε υψηλότερα ποσοστά. Επίσης, ζητάμε να επανέλθει  η δυνατότητα ηλεκτρονικών ελέγχων στις περιοχές με υψηλό επιδημιολογικό φορτίο.
        Παρακαλούμε, επίσης, τους συναδέλφους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ελέγχουν και να εφαρμόζουν  τα  μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας.  Τελικά, η αυτοπροστασία φαίνεται να είναι η μόνη λύση τη στιγμή που το κυβερνητικό αφήγημα συμπυκνώνεται στη φράση του Υπουργού «Μη σώσουν…  τα κάναμε όλα τέλεια»….
        Ζητούμε από το Διοικητή του ΟΑΕΔ,  την ακύρωση όλων των προστίμων που έχουν επιβληθεί σε συναδέλφους που ενώ είχαν διενεργήσει rapid test, δεν καταχωρήθηκε σωστά και εμπρόθεσμα. Ζητούμε επίσης να καλυφθεί οικονομικά από τον ΟΑΕΔ η διενέργεια των τεστ και όχι να επιβαρύνονται οι συνάδελφοι.
        Αν δεν καλυφθεί από τον ΟΑΕΔ η δαπάνη για τα τεστ των ανεμβολίαστων συναδέλφων  ζητούμε την ανέγερση ναών σε κάθε υπηρεσία έτσι ώστε να μπορούν όλοι οι συνάδελφοι να προσέρχονται και να προσεύχονται δωρεάν χωρίς τεστ.

                           Για το ΔΣ

ο Πρόεδρος                                   ο Γ.Γραμματέας

Μακράκης Γ.                                  Τηλιγάδας Κ.

4 σχόλια:

  1. Μήπως λέω ο σύλλογος κάπως πιο έντονα να θυμίσει στους προϊσταμένους, ίσως μέσω της διοίκησης, για το οτι δεν ειναι για κατι που εφαρμοζεται αν και όποτε θέλουν; Μήπως να τους τονιστεί οτι η παραγωγικότητά μας δεν εξαρτάται απο το πόσο έχουν το μάτι τους καρφωμένο πάνω μας; Όπως επίσης πρέπει να αναφέρουμε οτι εχει ακουστεί οτι προς Νάξο μεριά οι πόρτες ειναι ανοιχτές για το κοινό; Θεωρώ οτι ενας κοινός τρόπος λειτουργίας του ΟΑΕΔ είναι προς όφελος όλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν καλυφθεί από τον ΟΑΕΔ η δαπάνη για τα τεστ των ανεμβολίαστων συναδέλφων προτείνω να καλυφθεί απο την Ομοσπονδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕ ΤΕΣΤ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MONO O ΘΕΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΑ
    ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ......... ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή