oaednews

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Έρευνα του Κοινωνικού Πολύκεντρου για την παρενόχληση στον εργασιακό χώρο του δημοσίου τομέα

 To Κοινωνικό Πολύκεντρο διεξάγει μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα για την παρενόχληση στον εργασιακό χώρο του δημοσίου τομέα και απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε αυτήν σε εργαζόμενους του δημοσίου τομέα.

Είναι πολύ σημαντική η έρευνα αυτή για να δούμε τις πραγματικές διαστάσεις του ζητήματος , που για κάποιους παραμένει ανύπαρκτο και αόρατο ώστε και να είμαστε σε θέση να το αντιμετωπίσουμε.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση του Κοινωνικού Πολύκεντρου:

Το Κοινωνικό Πολύκεντρο έχει αναθέσει σε ερευνητική ομάδα του Παντείου Πανεπιστημίου την διεξαγωγή έρευνας για την παρενόχληση στον εργασιακό χώρο του δημοσίου τομέα με σκοπό να διαπιστωθεί κατά πόσο όλοι οι εργαζόμενοι και όλες οι εργαζόμενες στο δημόσιο τομέα απολαμβάνουν ίσες ευκαιρίες και σεβασμό σε έναν εργασιακό χώρο απαλλαγμένο από απρεπείς στάσεις και ανάρμοστες σεξουαλικές συμπεριφορές.

Το ερωτηματολόγιο είναι σύντομο, ανώνυμο και εμπιστευτικό και τα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν αυστηρά και μόνο για τις ανάγκες του Κοινωνικού Πολύκεντρου της ΑΔΕΔΥ. Τηρήθηκαν όλες οι προδιαγραφές της ερευνητικής δεοντολογίας και εμπιστευτικότητας.

Σας καλούμε να συμπληρώσετε -ανώνυμα- το ερωτηματολόγιο, στη διεύθυνση https://www.harassmentsurvey.gr/

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στην έρευνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου