oaednews

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

ΠΑΝΣΥΠΟ:«Επικοινωνιακή αστοχία του Ο.Α.Ε.Δ.

Θέμα: «Επικοινωνιακή αστοχία του Ο.Α.Ε.Δ.”

 Χθές το μεσημέρι και ενώ βρισκόμασταν σε αναμονή της ανάρτησης των Οριστικών Πινάκων για την επιλογή βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Ο.Α.Ε.Δ., το σχετικό Δελτίο Τύπου αναρτήθηκε σε διάφορους ιστότοπους, αλλά όχι στο επίσημο portal του Ο.Α.Ε.Δ.!


Μάταια τα sites παρέπεμπαν τους ενδιαφερόμενους στο portal του Ο.Α.Ε.Δ., όπου τα αποτελέσματα δεν είχαν αναρτηθεί ! Θα θέλαμε πολύ να αντιμετωπίσουμε τα παραπάνω ως μια επικοινωνιακή αποτυχία του Ο.Α.Ε.Δ. Δυστυχώς όμως δεν πρόκειται μόνο για αυτό. Δεν είναι η πρώτη φορά που επίσημες ανακοινώσεις, διοικητικές πράξεις ή ακόμη και αναμενόμενες ενέργειες της Διοίκησης “διαρρέουν” πριν την επίσημη ανακοίνωσή τους. Εξασφαλίζεται, με τον τρόπο αυτό, η “πρωτιά” της ανακοίνωσης π.χ. σε “ συνδικαλιστές” που βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με τη Διοίκηση, πλήττεται όμως, ταυτόχρονα το κύρος του Οργανισμού καίρια.

Είναι απαράδεκτο και εξαιρετικά πρωτότυπο οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι να οδηγούνται να αναζητούν ενημέρωση για τα αποτελέσματα του Ο.Α.Ε.Δ. από ενημερωτικά sites και “συνδικαλιστικά” blogs και όχι από τον επίσημο ιστότοπο του Οργανισμού Εγκαλούμε τη Διοίκηση του Ο.Α.Ε.Δ. για αυτού του είδους τις πρακτικές και απαιτούμε την εξάλειψή τους.

    Για το ΔΣ 

Η Πρόεδρος    Η Γ. Γραμματέας 

Αργυροπούλου Αγγελική      Χατζηδάκη Κατερίνα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου