oaednews

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

ΟΑΕΔ: Χωρίς προθεσμία τα δικαιολογητικά για τα προγράμματα

Χωρίς να υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες θα καταθέτονται πλέον οι αιτήσεις υπαγωγής και η υποβολή δικαιολογητικών για ενεργητικές πολιτικές του ΟΑΕΔ.
Ειδικότερα το Διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΕΔ αποφάσισε να υπάρξει πλήρη παράταση κάθε είδους προθεσμιών των προγραμμάτων απασχόλησης και αυτοαπασχόλησης (νέων θέσεων εργασίας, διατήρησης θέσεων εργασίας, νέας επιχειρηματικότητας, προεργασίας, ειδικών προγραμμάτων, κλπ.), μέχρι νεωτέρας στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ουσιαστικά πλέον δεν θα υπάρχουν δεσμευτικές ημερομηνίες για αιτήσεις υπαγωγής, υποβολή δικαιολογητικών, υποδείξεις, προσλήψεις ωφελουμένων, κλπ.
Η απόφαση αποσκοπεί στην εξασφάλιση της απρόσκοπτης εξυπηρέτησης των εργοδοτών, επιχειρήσεων και ανέργων και του δημοσίου συμφέροντος.
Για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ http://www.oaed.gr/e-yperesies
Για να βρείτε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των ΚΠΑ2 http://www.oaed.gr/email
Για τα τηλέφωνα επικοινωνίας των ΚΠΑ2 http://www.oaed.gr/phonesoaed
Επίσης μπορείτε να καλείτε στο 11320 (αστική χρονοχρέωση) Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 έως 14:30.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στην Διοίκηση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μπράβο στην Διοίκηση; Που ήρθε ο άλλος με ραντεβού και έβηχε μπρος στην μούρη μου. Άξιοι. Θα μας αρρωστήσετε όλους. Το πρώτο γκρουπ της εκ περιτροπής θα λείπει σε καραντίνα τις επόμενες εβδομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή