oaednews

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Μήνυμα της Αναπληρώτριας Προϊσταμένης της Περ/κής Δ/νσης ΟΑΕΔ Θεσσαλίας

Αγαπητοί συνάδελφοι, υπάλληλοι των υπηρεσιών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας,

με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων και την έλευση του καινούριου χρόνου θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες που και αυτή τη χρονιά καταφέραμε να ανταποκριθούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης στις υποχρεώσεις και στις δυσκολίες  της χρονιάς που φεύγει. Είναι γνωστό, ότι καθημερινά καλούμαστε, πολλοί από εμάς, να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες και αδικίες που πολλές φορές ξεπερνούν τις αντοχές μας, καθώς εργαζόμαστε για έναν Οργανισμό που διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας,την ανεργία. Έναν δημόσιο Οργανισμό όπου τα προβλήματα δε λείπουν και οι λύσεις τους πολλές φορές δεν είναι εύκολες.

 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους υπαλλήλους της Περ/κής Δ/νσης και των υπηρεσιών αρμοδιότητάς της που μέχρι και την τελευταία στιγμή του έτους φροντίζουν ώστε να ικανοποιούνται οι πολίτες που προσέρχονται στον ΟΑΕΔ για όλες τις υπηρεσίες του Οργανισμό, είτε αφορούν πληρωμές ασφάλισης, απασχόλησης, είτε παροχής των υπηρεσιών μας, όπως των υπηρεσιών συμβουλευτικής.

Τις τελευταίες μέρες τα εισερχόμενα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και οι λογαριασμοί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν με ευχές δείχνοντας περίτρανα την ανάγκη επαφής και δικτύωσης. Ας ευχηθούμε λοιπόν να είναι το 2020 η χρονιά της ανάδειξης των αληθινών σχέσεων και των ανθρώπων που στηρίζουν την εργατικότητα, την αλήθεια, την ευγένεια, την αλληλεγγύη.
 
Ιδιαίτερη αναφορά και ευχαριστίες, ας μου επιτραπεί σε αυτό το μήνυμα, προς εκείνους τους συναδέλφους της Περ/κής που παραμονές των Χριστουγέννων,  εξαιτίας της πίεσης των τελευταίων ημερών του έτους αλλά και της υπευθυνότητας και της εργατικότητας που τους διακρίνει ξεπέρασαν τις δυνάμεις και τις αντοχές τoυς, και χρειάστηκαν και τη φροντίδα μας για να το ξεπεράσουν. Αυτό το ήθος και η εργατικότητα των ανθρώπων ας διακριθεί το 2020.

Ευχαριστίες επίσης σε συναδέλφους που αποχωρούν από την Υπηρεσία λόγω συνταξιοδότησης ή κινητικότητας και θα μας λείψουν πραγματικά. Πολλές ευχές επίσης σε συναδέλφους που αντιμετώπισαν θέματα υγείας τη χρονιά που πέρασε και σε συναδέλφους που βίωσαν απώλειες. Ας είναι η καινούρια χρονιά μια χρονιά γεμάτη υγεία και ηρεμία.  
 
Με ειλικρινείς ευχές για ευημερία το 2020 και εκτίμηση,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου