oaednews

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Στήριξη και Συμμετοχή στην κινητοποίηση των εργαζομένων του Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης του ΟΑΕΔ


 Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ στηρίζει την κινητοποίηση των εργαζομένων του Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης του ΟΑΕΔ, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 27/11/2019, καθώς και τη συγκέντρωση που θα γίνει την ίδια μέρα στις 12:00μμ έξω από το Υπουργείο Εργασίας και συμμετέχει στη στάση εργασίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ  προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή, στις κατά τόπους συγκεντρώσεις. 

 εκ του ΔΣ 

Συνημμένα Δελτίο Τύπου της ΑΔΕΔΥ για την κινητοποίηση
"Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει την κινητοποίηση των εργαζομένων του Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης του ΟΑΕΔ, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 27/11/2019, καθώς και τη συγκέντρωση που θα γίνει την ίδια μέρα στις 12:00μμ έξω από το Υπουργείο Εργασίας, με αιτήματα:
  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλες/ους. Ίση αντιμετώπιση των εργαζομένων. Ίση αμοιβή για ίση εργασία με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα. Ίσα δικαιώματα για τις εργαζόμενες μητέρες και τις εγκύους
  • Άμεση ανανέωση της σύμβασής τους για χρονική διάρκεια ίση με την αρχική προκήρυξη και παράλληλη εκκίνηση διαδικασιών για τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου
  • Στελέχωση των Υπουργείων, των δημόσιων υπηρεσιών και των δήμων με μόνιμο και σταθερό προσωπικό
  • Να σταματήσει η πολιτική ανακύκλωσης της ανεργίας μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ
  • Καμία απόλυση συναδέλφου/ισσας. Να μπει τέλος στις ελαστικές σχέσεις εργασίας!
  • Καμία συρρίκνωση του δημόσιου τομέα. Καμία ιδιωτικοποίηση των δημόσιων φορέων. Καμία σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα [ΣΔΙΤ] στους δημόσιους φορείς.
Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συμβασιούχων συναδέλφων στην κινητοποίηση,η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει στάση εργασίας την Τετάρτη 27/11/2019 από τις 11.00πμ ως τη λήξη του ωραρίου και καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη του Δημοσίου να δώσουν το «παρών» στην κινητοποίηση.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου