oaednews

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Αναδημοσίευση της Επιστολής στήριξης συναδέλφων, στην Διευθύντρια του ΟΑΕΔ που αιφνιδιαστικά απομακρύνθηκε

Με αφορμή αιτήματα συναδέλφων να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμό τους στην επιστολή υποστήριξης στην Κα Χατζηγιάννη όποιος επιθυμεί μπορεί να προσθέσει το ονοματεπώνυμό του στα σχόλια   (του blog αποκλειστικά και όχι στο fb)

Αυτό είναι φτώχεια για τον Οργανισμό. Κι όπου φτωχός........κι η μοίρα του.
Κα Χατζηγιάννη, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που μας δώσατε την ευκαιρία να γνωρίσουμε έναν πολύτιμο άνθρωπο, ένα πολύτιμο κεφάλαιο στον Οργανισμό. Ένα αληθινό παράδειγμα κοινωνικού κεφαλαίου. Η σφραγίδα σας στην Συμβουλευτική έχει τις λέξεις, αγάπη και πάθος. Δεν υπηρετείται αυτό το κεφάλαιο μόνο με τεχνικές. Ακριβώς επειδή βασίζεται σε σχέσεις. Και οι σχέσεις όποτε δημιουργούν κεφάλαιο γίνονται...θαύματα. Ένα από αυτά ζήσαμε μαζί σας. Είμαστε ευγνώμονες, με το όνομά σας ξεκινούσαμε κάθε ομάδα. Αγαπάμε το παράδειγμά σας. 
Κυρία Χατζηγιάννη ευχαριστούμε για όλα.

Δεληστάθης Βασίλης
Παπανικολάου Νάνσυ
Σεχερλή Μαρία
Μπαλτά Μίρκα
Αγγελίδου Μαρία
Αλεξίου Ιωάννα 
Βασιλικοπούλου Πέρσα
Γραμματικοπούλου Πόπη
Καλαιτζίδου Σοφία
Καμαρίτη Μαρία
Καρανάσου Ελένη
Κεσογλίδου Νόπη
Λαγουμιτζή Όλγα
Λίαπατας Γιώργος
Μάλλιου Χρυσούλα
Μανιαδάκη Μαρία
Μητάκης Δημήτρης
Μπαζιάνας Γιώργος
Μποζαντζή Έφη
Μούχαλης Πασχάλης
Ντεκελέ Ευγενία
Παπαευθυμίου Χριστίνα,
Τητήρου Χριστίνα,
Χάλαρη Ελένη



16 σχόλια:

  1. Συνάδελφοι προσυπογράφω και εγώ τη διαμαρτυρία για την αναίτια μετακίνηση της συναδέλφου Χατζηγιάννη. Παρόλο που δεν τη γνωρίζω όσο εσείς εκτιμώ το έργο της. Ας έχουμε όμως υπόψη μας ότι το ειδικό είναι προάγγελος του γενικού. Είναι ίδιον των διοικήσεων να σπεύδουν να δημιουργούν κομματικούς στρατούς παρά να αξιολογούν το παρεχόμενο έργο και να ενθαρρύνουν πρωτοβουλίες και καλές πρακτικές. Από αυτή την άποψη είμαστε όλοι αναλώσιμοι (διευθυντές προιστάμενοι υπάλληλοι). Ας είμαστε λοιπόν σε ετοιμότητα για να εμποδίσουμε το ειδικό να γίνει γενικό. Αν και τα σχόλια δεν αναρτώνται(όπως κατάλαβα) εγώ ήθελα να κάνω κάποιες επισημάνσεις. Βέβαια δεν έχω κανένα πρόβλημα να αναρτηθεί επώνυμα. Ευαγγελία Λύσσαρη (ΚΠΑ2 ΠΑΤΡΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόβλημα εδώ δεν είναι πόσο καλή ή πόσο μέτρια ή ανεπαρκής ήταν ήταν η συνάδελφος ως διευθύντρια, το πρόβλημα είναι ότι απομακρύνθηκε από τη θέση της και από την Διεύθυνση χωρίς καμία ουσιαστική ή τυπική αιτιολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν σχολιάζεται όλες τις μετακινήσεις και τοποθετήσεις που έγιναν??? τι φοβάστε??? Δηλαδή μονο η Χατζηγιάννη είναι το θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχικά θα συμφωνήσω μαζί σου.Δεν θα αναφερθώ καθόλου στην κα Χατζηγιάννη διότι ελάχιστα έχουν εμπλακεί τα αντικείμενά μας. Βέβαια την εκτιμώ και ως εκεί που γνωρίζω, ήταν καλή στη δουλειά της. Παρόλα αυτά θα εκφράσω μια απορία αφού ξεκαθαρίσω ότι είμαι κάθετα αντίθετη σε τοποθετήσεις και απομακρύνσεις χωρίς αιτιολογία. Η απορία μου είναι η εξής: Με την προηγούμενη Διοίκηση έγιναν του κόσμου οι αυθαίρετες τοποθετήσεις ακόμα και λίγο πριν φύγουν έδωσαν προαγωγές. Αλήθεια με τι κριτήρια; Μόνο κάποιοι άξιζαν; Και οι υπόλοιποι πως γνώριζαν ότι δεν άξιζαν; Λοιπόν συνάδελφοι είμαστε ενήλικες και γνωρίζουμε τον Οργανισμό. Εφόσον δεν γίνονται κρίσεις θα έχουμε κάθε φορά να αντιμετωπίζουμε τους φιλικά προσκείμενους στη Διοίκηση και τους φιλικά προσκείμενους στο εκάστοτε κυβερνών κόμμα (Βέβαια κάποιοι είναι παντός κόμματος). Επιτέλους ο Σύλλογος ας δουλέψει αντικειμενικά για όλους τους υπαλλήλους.

      Διαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ? Η ΚΟΠΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή