oaednews

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Η Διεύθυνση οι μαθητές και οι καθηγητές της σχολής ΟΑΕΔ ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ευχαριστούν την «Διασωστική Ομάδα Πιερίας» για την παρουσίαση και εφαρμογή από τους μαθητές της διαδικασίας με την οποία γίνεται η Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση αλλά και η χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

Οι μαθητές αφού έλαβαν πληροφορίες σχετικά με τις Α΄ Βοήθειες παρακολούθησαν και πραγματοποίησαν σε ζευγάρια τον τρόπο τοποθέτησης ενός ατόμου σε [Πλάγια θέση Ασφαλείας]  αλλά και τις μεθόδους αντιμετώπισης της Πνιγμονής.
Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία, εγκάρδια ενημέρωση και ξενάγηση όλη την ομάδα και συγκεκριμένα την κ. Γεραρίδου Αθηνά (Πρόεδρο της Δ.Ο.Π.), τον κ. Κύρου Αναστάσιο (πρώην μαθητή μας), την κ. Λιακοπούλου Ουρανία και την κ. Μπέζα Χριστίνα.
Ακούραστοι πάντα, με το χαμόγελο στα χείλη και την κατάλληλη ειδίκευση και εμπειρία είναι πάντα έτοιμοι οποιαδήποτε στιγμή  να προσφέρουν στο συνάνθρωπο την πολύτιμη βοήθεια τους.
Παράδειγμα προς μίμηση για περισσότερους μαθητές μας διότι εκτός από τις επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες η σχολή ενδιαφέρεται πάντα για τον συνάνθρωπο μέσα από δράσεις που πραγματοποιεί.    
Τα τμήματα συνόδεψαν οι καθηγητές Πληροφορικής Αυγουστίδου Μαρία και Ηλεκτρολογίας Μωϋσίδης Γρηγόριος

Ο Διευθυντής
Αλεξιάδης Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου