oaednews

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Η Ο.Ε.Λ. ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ Π.Ε.Υ. Ο.Α.Ε.Δ..



Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ο.Α.Ε.Δ. εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην θεατρική ομάδα της Π.Ε.Υ.  Ο.Α.Ε.Δ., που απέσπασε το 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ στο 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ  Σάτιρας «Μώμος ο Πατρεύς», που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα στις 3-2-2018 στο θέατρο «Πάνθεον».

Ο «Τελευταίος Ασπροκόρακας» του Αλέξη Σολωμού μόνο τελευταίος δεν ήταν… Έγραψε ιστορία η θεατρική ομάδα τιμώντας όλους του συναδέλφους διοικητικούς και εκπαιδευτικούς που εργάζονται στον Ο.Α.Ε.Δ..  Κομβικής σημασίας το βραβείο στην πολύχρονη ιστορία της θεατρικής ομάδας που ανοίγει ορίζοντες για πανελλήνια καταξίωση μετά και την επίσημη πιστοποίηση της δουλειάς των μελών της. Ευχαριστούμε τις συναδέλφισσες εκπαιδευτικούς του Ι.ΕΚ. και της ΕΠΑ.Σ. Πάτρας που συμμετείχαν με ενθουσιασμό και αγάπη φροντίζοντας την εμφάνιση των μελών της θεατρικής ομάδας.
Ευχόμαστε οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι να ανεβάζουν πάντα ποιοτικά έργα, να εμπνέονται  από τις αρχές και τις αξίες «του ποιείν ήθος» και να μας κάνουν περήφανους. Θα είμαστε πάντα εκεί να τους καμαρώνουμε και να τους στηρίζουμε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου