oaednews

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Σπουδαία διάκριση για τον 'Τελευταίο Ασπροκόρακα": Δελτίο Τύπου ΠΕΥ ΟΑΕΔ


 Με μεγάλη ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε ότι η Θεατρική Ομάδα της ΠΕΥ ΟΑΕΔ κατέκτησε την 3η θέση στον διαγωνισμό βραβείο κοινού, στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς»,  που διεξήχθη στην Πάτρα, στον πολυχώρο "ΠΑΝΘΕΟΝ", το Σάββατο, 3/2/2018. Η Θεατρική Ομάδα της ΠΕΥ ΟΑΕΔ συστάθηκε το 2012 έχει στο ενεργητικό της πολλές θεατρικές παραστάσεις. Η φετινή θεατρική παράσταση «Ο τελευταίος Ασπροκόρακας» προκρίθηκε να διαγωνιστεί στον επιτυχημένο θεσμό, που ανοίγει τις εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού,  μαζί με άλλες 10 θεατρικές ομάδες απ' όλη την Ελλάδα. 

Πάτρα. Βράδυ Σαββάτου. Το θέατρο "ΠΑΝΘΕΟΝ" κατάμεστο. Οι ηθοποιοί μας σε ετοιμότητα. Τα συναισθήματα ανάμεικτα. Ο ΟΑΕΔ Πάτρας -και όχι μόνο- με βροντερή παρουσία. Οι Ασπροκόρακές μας στη σκηνή! Οι συνδιαγωνιζόμενοι επάξια διεκδικούν τη δική τους διάκριση. Η ψηφοφορία κοινού ολοκληρώνεται και μέσα σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα ο παρουσιαστής ανακοινώνει τα αποτελέσματα. 3η θέση: ΠΕΥ ΟΑΕΔ! Η χαρά ανείπωτη, το χειροκρότημα ατελείωτο.

 Οι Ασπροκόρακες του ΟΑΕΔ μας πέταξαν ψηλά, μας απογείωσαν, μας έκαναν υπερήφανους. Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους/ηθοποιούς   και σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα. Ειδικά ευχαριστούμε τους συναδέλφους από την Πάτρα για την παρουσία τους αλλά και για την πολύτιμη βοήθειά τους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί από ΕΠΑΣ και ΙΕΚ ΟΑΕΔ Πάτρας επιμελήθηκαν με κέφι και μεράκι τα χτενίσματα και το μακιγιάζ των ηθοποιών μας, αποδεικνύοντας έτσι ότι είμαστε "Ένα μπλοκ για τον ΟΑΕΔ"!!!
                                     Τα συνδικάτα παράγουν πολιτισμό!


Για το ΔΣ 

Ο Πρόεδρος        Ο Γ. Γραμματέας 

Μακράκης Γ             Καραούλης Γ

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ/ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΡΑΣΗ.ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΝΟ ΕΡΩΤΑ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ,ΥΠΑΡΧΕΙ KAI Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΑΡΝΤ ΜΠΕΡΝΣΤΑΙΝ,ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ.ΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ( ΓΟΥΕΣΤ ΣΑΙΝΤ ΣΤΟΡΙ )-West Side Story.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.ΧΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή