oaednews

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΠΕΥ ΟΑΕΔ: Ελλείψεις Αναλώσιμων Ειδών Στις Υπηρεσίες

                                                                                                              Αρ. πρωτ. 290- 5-11-2018

Αποδέκτες, δυστυχώς, μιας κατάστασης που δεν συμβαδίζει με τις εξαγγελίες της Διοίκησης για αλλαγή του Οργανισμού γινόμαστε καθημερινά στην ΠΕΥ ΟΑΕΔ. Πολλές υπηρεσίες έρχονται αντιμέτωπες με το φάσμα της αδυναμίας λειτουργίας τους, καθώς δεν έχουν διαθέσιμα προς χρήση εκτυπωτικό χαρτί, μελάνια και toner εκτυπωτών, αλλά και λοιπά αναλώσιμα που είναι απαραίτητα για τον κύκλο εργασιών τους. 

Μόνο ως ευτράπελο μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι υπάρχουν υπηρεσίες στις οποίες οι συνάδελφοι τεμαχίζουν εκτυπωτικά χαρτιά Α3 για να μπορέσουν να προχωρήσουν σε εκτυπώσεις που απαιτούν εκτυπωτικό χαρτί Α4, σε άλλες περιπτώσεις συνάδελφοι πληρώνουν από την τσέπη τους για την αγορά εκτυπωτικού χαρτιού, ενώ αλλού οι εκτυπωτές είναι μονίμως εκτός λειτουργίας.

Δεν είναι λογικό στην όλη επιβάρυνση που υπάρχει στις υπηρεσίες εξαιτίας του όγκου δουλειάς να προστίθεται ακόμη μία, αυτή της έλλειψης των βασικών αναλώσιμων για να διεκπεραιώνονται βασικές εργασίες. Η λύση στην κατάσταση που έχει προκύψει δεν μπορεί να δοθεί μέσω αιτημάτων μικρών πιστώσεων από τις υπηρεσίες. Καλούμε τη Διοίκηση να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου