oaednews

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Ανοίγουν οι αιτήσεις κατάταξης για τις προσλήψεις επικουρικού προσωπικού στα νοσοκομεία

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης υποδοχής αιτήσεων της πλατφόρμας loipoepikouriko.moh.gov.gr του υπουργείου Υγείας, για προσλήψεις λοιπού επικουρικού προσωπικού στα νοσοκομεία
Η υποβολή νέων αιτήσεων για τις θέσεις του λοιπού επικουρικού προσωπικού, πλήν ιατρών, θα ξεκινήσει στις 15 Νοεμβρίου 2018 στις 12:00 μμ στο loipoepikouriko.moh.gov.gr

Στο εγχειρίδιο αυτό περιλαμβάνονται διευκρινίσεις/οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης καθώς και οδηγός για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης υποψηφίου, για την διαδικασία πρόσληψης επικουρικού προσωπικού πλην ιατρών.

Δικαίωμα συμμετοχής στη νέα διαδικασία έχουν όσοι/όσες κατέχουν τα υποχρεωτικά προσόντα ανά Κατηγορία και Κλάδο.
Στη νέα διαδικασία δε μπορούν να συμμετέχουν όσοι/όσες έχουν υπερβεί το 65 έτος της ηλικίας του, και κατέχουν άλλη θέση ως επικουρικό προσωπικό ή υπηρετούν ως προσωπικό σε Τοπική Ομάδα Υγείας (Τ.Ομ.Υ.)
Η εν λόγω διαδικασία δεν αφορά προκήρυξη θέσεων αλλά καταγραφή των προτιμήσεων των υποψήφιων, ώστε οι φορείς σύμφωνα με τις ανάγκες και τη οικονομική τους κατάσταση να αντλήσουν προσωπικό από τους ηλεκτρονικούς πίνακες υποψηφίων που θα προκύψουν.
 Σε περίπτωση μη αποδοχής της τοποθέτησης, αποκλείεται η δυνατότητα υποβολής αίτησης εγγραφής την επόμενη φορά που θα ενεργοποιηθεί η ηλεκτρονική εφαρμογή καθώς οι κωδικοί taxisnet δεν θα γίνονται αποδεκτοί από την εφαρμογή. Σε περίπτωση μη αποδοχής για δεύτερη φορά ή παραίτησης πριν από τη λήξη της σύμβασής, τότε δεν δίνεται το δικαίωμα υποβολής νέας αίτησης πριν την πάροδο διετίας από την ημερομηνία παραίτησης ή μη αποδοχής.
Η υποβολή των δικαιολογητικών εγγραφής θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Οι απαραίτητες ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προχωρήσετε για την υποβολή αίτησης είναι οι ακόλουθες:
Αναλυτικες οδηγιες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου