oaednews

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Εκδήλωση απονομής Πιστοποιητικών για 30 κρατούμενους στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων

Εκδήλωση απονομής Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Κατάρτισης του προγράμματος <<Μαγειρική>> 350 ωρών που υλοποίησε το ΚΕΚ ΟΑΕΔ Λαμίας για 30 κρατούμενους στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων και επίδειξη της μαγειρικής τέχνης με μπουφέ που ετοίμασαν οι ίδιοι οι καταρτιζόμενοι.
 Συγχαρητήρια στην Διοικήτρια του ΟΑΕΔ κα Καραμεσίνη Μαρία που στηρίζει με πάθος αυτές τις δράσεις του οργανισμού , στην Δ/ντρια της Δ/νση ς Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΟΑΕΔ κα Λάζου Αθηνά ,στα στελέχη του Υπουργείου Δικαιοσύνης ,στο Κ.Κ.Χανίων ,στους καταρτιζόμενους , στους εκπαιδευτικούς και όλους όσους στήριξαν αυτήν την προσπάθεια!!!
Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Δικαιοσύνης κο Κοντονή τους Γ.Γ. κο Φυτράκη και κο Παπασπύρου, κο Πανόπουλο και κα Αναγνωστάκη ,τον κο Παπαδάκη εκπρόσωπο της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ απο την Περ/κή Δ/νσης Κρήτης, τον κο Διαμαντή και κα Βέττα απο την Δ/νση Α3 του ΟΑΕΔ ,το Κ.Κ.Χανίων και το Δ/ντή τους κο Καλπάκη και όλους τους τοπικούς φορείς που τίμησαν την εκδήλωσή μας με την παρουσία τους!

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την κα Kelly Gerostergiou από την Περ/κή Δ/νση Θεσσαλίας για τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου