oaednews

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Με μεγάλη επιτυχία η Εκδήλωση της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Χαλκίδαςe

"Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 η εκδήλωση «Ημέρα Έκφρασης και Δημιουργίας» της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Χαλκίδας στο Βασιλικό, στην οποία έδωσαν παρών εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων αλλά και εργοδοτικών οργανώσεων της Χαλκίδας καθώς και της ευρύτερης περιοχής.

Η εκδήλωση άνοιξε από τον Διευθυντή της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ κ. Λιάσκο Ιωάννη ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία τους όλους τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι δημιουργίες του τμήματος της
Κομμωτικής.

Στη είσοδο της αίθουσας εκδηλώσεων υπήρχαν κατασκευές, δημιουργίες και εργασίες των μαθητών των ειδικοτήτων ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ,ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΗΛ/ΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΜΗΧ. & ΣΥΣΤ. ΑΥΤ/ΤΟΥ,ΦΥΤΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧ. ΤΟΠΙΟΥ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΕΧΝ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Η/Υ, ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΑΜΑΞΩΜΑΤΩΝ,ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΘΕΡΜ. & ΥΔΡ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.


Εντυπωσιασμένοι από τα δείγματα δουλειάς που παρουσίασαν οι σπουδαστές του ΟΑΕΔ δήλωσαν εκπρόσωποι φορέων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή, ενώ τα συγχαρητήριά τους για το έργο που επιτελούν οι Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ εξέφρασαν εκπρόσωποι της περιφέρειας και των τοπικών αρχών.


Να αναφέρουμε ότι η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Επίδειξης Δεξιοτήτων των μαθητών των Σχολών Μαθητείας που καθιέρωσε τα τελευταία χρόνια ο ΟΑΕΔ, καθώς και να επισημανθεί η συνεχής διαβούλευση που γίνεται με τους εργοδοτικούς φορείς της περιοχής, ώστε να γίνεται η κάλυψη των μαθητών της σχολής σε θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις της περιοχής, είτε πρόκειται για δημόσιο φορέα είτε ιδιωτικούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου