oaednews

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΟΑΕΔ: Πότε ανακοινώνεται το πρόγραμμα για τις 10.500 θέσεις εργασίας σε ΟΤΑ και Δημόσιο

Αν και το αρχικό πλάνο του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Αλληλεγγύης που έχει εκπονήσει και το πρόγραμμα, προέβλεπε τη δημοσιοποίησή του, πριν τις γιορτινές μέρες, τελικά επιλέχθηκε να μεταφερθεί μετά από αυτές.
Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κοινοποιηθεί η προκήρυξη του ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού και άλλων Δημοσίων Φορέων για την απασχόληση 10.500 ανέργων ηλικίας 55-67 ετών.

Το πρόγραμμα που έχει λάβει την τελική έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με το νέο σχεδιασμό του Οργανισμού θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του, μετά το Πάσχα.
Αν και το αρχικό πλάνο του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Αλληλεγγύης που έχει εκπονήσει και το πρόγραμμα, προέβλεπε τη δημοσιοποιησή του, πριν τις γιορτινές μέρες, τελικά επιλέχθηκε να μεταφερθεί μετά από αυτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο πρόγραμμα θα δημοσιοποιηθεί το διάστημα ανάμεσα στις 24 με 28 Απριλίου 2017.













Αν και το αρχικό πλάνο του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Αλληλεγγύης που έχει εκπονήσει και το πρόγραμμα, προέβλεπε τη δημοσιοποίησή του, πριν τις γιορτινές μέρες, τελικά επιλέχθηκε να μεταφερθεί μετά από αυτές.Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κοινοποιηθεί η προκήρυξη του ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού και άλλων Δημοσίων Φορέων για την απασχόληση 10.500 ανέργων ηλικίας 55-67 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου