Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Ποιος εκθέτει τον ΟΑΕΔ;

Ειναι τουλάχιστον  τραγικό η ανάρτηση της προκήρυξης για το πρόγραμμμα κοινωφελούς εργασίας να υπάρχει αναλυτικά σε ιδιωτική ιστοσελίδα πριν ανέβει στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού!

9 σχόλια:

 1. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΙΙ, ΔΗΛ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑ ΦΟΡΕΑ. ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤHN ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΛΟΥΛΟΥΘΕΙ ΝΑΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ..... ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ακομη πιο τραγικο το οτι αντι για το παραρτημα των θεσεων στη σελιδα του οαεδ στο παραρτημα ενα ανοιγει μονο το παραρτημα δυο και δεν βρισκει ο κοσμος τις θεσεις εργασιας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αφου φτιαχνουν το συστημα πως θα ανεβει?
  Αντε που ειναι οι ανακοινωσεις - μανιφεστο να μας σηκωθει η αριστερη μας τριχα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο ΟΠΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΠΑΛΙ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ...............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΝΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,"ΕΚΤΟΣ ΟΑΕΔ",ΕΚΘΕΤΗΣ/ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Όλα τελικά είναι ... "στημένα"!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ποιος εκθέτει τον ΟΑΕΔ ? Ενας απο το χωριό, δεν τον ξέρετε..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Επειδή εγώ είμαι χαζός και σήμερα π.χ. έχει ήδη ανακοινωθεία από άλλα site η παράταση της προθεσμίας για τα κοινωφελή, κανονικά δεν θα έπρεπε να περασε ΕΔΕ αυτός/αυτή που διαρρέει τις πληροφορίες και δεν το κάνει για την ψυχή του, κάποιο όφελος χρηματικό ή όχι θα έχει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Την περασμένη Παρασκευή, με μήνυμα στο ΟΠΣ, ενημερωθήκαμε ότι αύριο (δηλ. το Σάββατο 28/1/17) θα έβγαιναν τα οριστικά αποτελέσματα στο κοινωφελές για τα Νοσοσομεία.
  Κοίταξα σήμερα (Δευτέρα 30/1/17) και -ώ του θαύματος- ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ!!!
  Ήσυχος πλέον ότι και αυτή τη φορά δεν θα επέλθει το τέλος του κόσμου, άφησα κατά μέρος τα ... ηρεμιστικά με τα οποία είμαι εφοδιασμένος!
  Η ζωή μπορεί να συνεχισθεί και μετά τη νέα ... κρίση συνέπειας του ΟΑΕΔ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή