oaednews

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Στοιχεία εργαζομένων ζητά Εισαγγελέας

Στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των συνδικαλιστικών εκπροσώπων Δημοτικών Υπαλλήλων 7 νησιωτικών Δήμων - μεταξύ αυτών των …“υπερστελεχομένων” Κάσου και Καστελόριζου - κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, ζήτησε από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ο Πταισματοδίκης Ρόδου, με αιτία τις μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις των συμβασιούχων Καθαριότητας Δήμων του περασμένου Καλοκαιριού, όπως αποκαλύπτει, σήμερα, το epoli.gr.

Με νησιωτικούς Δήμους, να έχουν σχεδόν και… έναν ολόκληρο υπάλληλο, αναζητούνται, λοιπόν, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις τους (!) και οι εκπρόσωποι αυτών, και για την συγκεκριμένη περίπτωση, αυτοί των Δήμων Ρόδου, Τήλου, Χάλκης, Σύμης, Καρπάθου, Κάσου και Καστελόριζου.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης απαντώντας αρνητικά, αιτιολογεί την απόφασή της επισημαίνοντας πως, η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποτελεί δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση, «η οποία βάσει του Καταστατικού της έχει Μέλη τους Συλλόγους και όχι φυσικά πρόσωπα». «Εκ του γεγονότος αυτού, δεν είναι δυνατή η χορήγηση των στοιχείων, τα οποία μας ζητάτε», ολοκληρώνει στην απαντητική επιστολή της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου