oaednews

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Ανακοίνωση της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας

Θέμα: «Σχετικά με την Καταστατική Γενική Συνέλευση»

Συνάδελφοι/σσες.

Η Ένωσή μας έχει προκυρήξει Καταστατική Γενική Συνέλευση των μελών μας, στις 10 του Νοέμβρη στη Λάρισα.
Στόχος και σκοπός της Συνέλευσης είναι η ενδυνάμωση του Συλλόγου μέσω της ορθολογικοποίησης των διαδικασιών του, τον εκδημοκρατισμό και την διαχρονική ανανέωση του Διοικητικού του Συμβουλίου, την ισχυροποίησή του, την αποτελεσματικότητά του στην διεκδίκηση διαφόρων θεμάτων, την προστασία, και διαφύλαξη του κύρος του, από τυχόν αυθαιρεσίες.

Το μέσον για την επίτευξη και υλοποίηση αυτών των στόχων είναι το Καταστατικό μας.
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας στις 10 Νοέμβρη, θα προτείνει συγκεκριμένες αλλαγές.
Την τροποποίηση του άρθρου 10, που αφορά στον ορισμό του Οικονομικού έτους και την σύσταση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
        Για τον σκοπό αυτό και για όλες τις επικείμενες αλλαγές στο Καταστατικό, έχουμε ξεκινήσει κύκλο ενημερώσεων στις υπηρεσίες μας  που θα συνεχιστεί με την κάλυψη και των υπόλοιπων υπηρεσιών που μέχρι τώρα δεν έχουμε επισκεφθεί.
Επιθυμούμε και προσκαλούμε τα μέλη μας κατά την διάρκεια της Συνέλευσης, να παραθέσουν και να προτείνουν αλλαγές, προς έγκριση στο σώμα, συμμετέχοντας έτσι έμπρακτα στις διαδικασίες.
Συνάδελφοι, γνωρίζουμε ότι η διασπορά των Υπηρεσιών μας είναι τέτοια που πάντοτε ήταν ένας αποτρεπτικός παράγοντας στην πραγματοποίηση Γενικών Συνελεύσεων με μαζική συμμετοχή. Γιαυτό απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους, ενίσχυσης των διαδικασιών της Ένωσής μας, με σκοπό την αλλαγή  και τον εκσυγχρονισμό της.

Η Ένωσή μας έχει απευθύνει αίτημα στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ να παραστεί  στις εργασίες της Συνέλευσης.  
  
Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος                                                              Η Γενική Γραμματέας

Μπαζιάνας Γεώργιος                                                                  Μακρή Κλεονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου