oaednews

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΥ ΟΑΕΔ

 392 συνάδελφοι συμμετείχαν επίσημα στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΕΥ  ΟΑΕΔ. Στη συνέλευση έδωσε το παρόν και ο Νομικός Σύμβουλος κ. Περπατάρης και αναφέρθηκε  στην αντισυνταγματικότητα της τροπολογίας όπως ενσωματώθηκε στο Νόμο για την αξιολόγηση.
Μαζική κρίθηκε και η συμμετοχή στην απεργία/αποχή από την αξιολόγηση, ενώ τονίστηκε η σημασία της ενότητας των εργαζομένων, όλοι μαζί προϊστάμενοι, υπάλληλοι, διευθυντές, πρέπει να ακυρώσουν το Νόμο που θέλει ποινές σε βάρος των απεργών.
Το Οργανόγραμμα και τα προβλήματα των υπηρεσιών ήταν στην ημερήσια διάταξη της Συνέλευσης.
Η υποστελέχωση  των υπηρεσιών, η γραφειοκρατία των προγραμμάτων και των διαδικασιών,ο μεγάλος όγκος των συναλλαγών που καλούνται καθημερινά να διεκπεραιώσουν   οι υπάλληλοι των ΚΠΑ είναι βασικές αιτίες εντάσεων και αυτές πρέπει να αντιμετωπισθούν ΑΜΕΣΑ(με αφορμή και το περιστατικό στο ΚΠΑ Πλ. Αττικής). Το ζήτημα της ένταξης των υπαλλήλων των υπηρεσιών στο φυσικό αρχείο και της διεύρυνσης του ελεγκτικού πεδίου είναι ζήτημα ισότητας και δικαιοσύνης.  Για το Οργανόγραμμα η μόνη λύση αποτελεί η δημιουργία του από την αρχή και η ανάπτυξή του να υπακούει σε μερικούς βασικούς κανόνες και νόμους.



7 σχόλια:

  1. αξιολογηση...ποιος θα με αξιολογησει που ειμαι εδω και 5 - 6 μηνες , απο την ημερα που ανελαβα νεα καθηκοντα , χωρις υπολογιστη και η υπηρεσια δεν μου δινει ουτε ανακατασκευασμενο γιατι λεει θα αγορασει καινουργιους για ολους...το ποτε αγνωστο...θα προλαβω αραγε πριν παρω συνταξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στην προηγουμενη αναρτηση δεν εγραψα το ονομα μου...Ριζουδης Κων/νος ΚΠΑ2 ΣΕΡΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την δικαστική διεκδίκηση διδάκτρων τι γίνεται??? Δεν έχουμε λαβει καμια ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο και στη Γραμματεία διοικητή που συμμετέχουν στην απεργία. έχει ιδιάιτερο συμβολισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή