oaednews

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΑΣΕΠ: 220 μόνιμες προσλήψεις σε υπηρεσίες του ΥΠΟΙΚ (1ΕΓ/2017)

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για την εκδήλωση ενδιαφέροντος σχετικά με την πλήρωση διακοσίων είκοσι (220) οργανικών θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) των κλάδων Εφοριακών, Τελωνειακών και Δημοσιονομικών σε υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή

Το ΑΣΕΠ καλει όσους υποψηφίους, έλαβαν στο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ έτους 1998 βαθμολογία ίση ή ανώτερη της καθορισμένης βάσης της κατηγορίας τεχνολογικής εκπαίδευσης των κλάδων Εφοριακών, Τελωνειακών και Δημοσιονομικών, και εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 5 του ν. 3320/2005, να υποβάλουν Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης για την πλήρωση διακοσίων είκοσι (220) θέσεων Τεχνολογικής (Τ.Ε.) Εκπαίδευσης, ως κατωτέρω:

α. Εκατόν είκοσι (120) οργανικές θέσεις κατηγορίας ΤΕ, των κλάδων Εφοριακών, Τελωνειακών και Δημοσιονομικών σε υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών.
και
β. Εκατό (100) οργανικές θέσεις κατηγορίας ΤΕ, των κλάδων Εφοριακών και Τελωνειακών σε υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου