oaednews

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΔΙΗΜΕΡΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ


Το Σάββατο η πανελλαδική διαδήλωση στο ΝΑΤΟικό στρατηγείο της Θεσσαλονίκης
Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες των συνδικαλιστικών οργανώσεων που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ
Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τηςπανελλαδικής αντιιμπεριαλιστικής κινητοποίησης του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Διημέρου Βαλκανικής Αντιπολεμικής και Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης Συνδικάτων που οργανώνει στις 24 και 25 Ιούνη το ΠΑΜΕ,βρίσκονται σωματεία, Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες που έχουν αποφασίσει τη συμμετοχή τους στην πρωτοβουλία. Μέχρι στιγμής, 101 συνδικαλιστικές οργανώσεις, μεταξύ των οποίων 11 Ομοσπονδίες και 8 Εργατικά Κέντρα, έχουν πάρει αποφάσεις συμμετοχής.

Την πρώτη μέρα, το Σάββατο 24/6, θα πραγματοποιηθούν η πανελλαδική συγκέντρωση στη 1 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους και ημεγάλη διαδήλωση στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ. Η κινητοποίηση θα ολοκληρωθεί με συναυλία στο χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην οποία συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Γιώργος Αετόπουλος, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Βασίλης Κασούρας, Σοφία Νάτσου, Εύη Στριμούντα και Νίκος Ταλέας. Τους τραγουδιστές θα συνοδεύει η ορχήστρα του Παραρτήματος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, ενώ θα συμμετάσχει και το συγκρότημα του ΠΑΜΕ.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 25/6, θα πραγματοποιηθεί Συνάντηση Συνδικάτων και Συνδικαλιστών από τα Βαλκάνια και χώρες της ευρύτερης περιοχής, στις 10 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου