oaednews

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Προκήρυξη για διαγωνισμό πιστοποιήσης εκτελωνιστών εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών

Προκήρυξη για νέο διαγωνισμό απόκτησης  πιστοποίησης επάρκειας εκτελωνιστή της Τελωνειακής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, στην Τελωνειακή Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και περιλαμβάνει τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης και τις Περιφερειακές Ενότητες (Π.Ε.) Σερρών, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τις Περιφερειακές Ενότητες (Π.Ε.) Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών.   Ο διαγωνισμός, θα διεξαχθεί υπό την εποπτεία Εξεταστικής Επιτροπής. 



Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Σάββατο, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα εκδοθεί από την Εξεταστική Επιτροπή, στο οποίο θα καθορισθεί και ο τόπος διενέργειας του. 

Ο διαγωνισμός, θα διεξαχθεί υπό την εποπτεία Εξεταστικής Επιτροπής. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Σάββατο, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα εκδοθεί από την Εξεταστική Επιτροπή, στο οποίο θα καθορισθεί και ο τόπος διενέργειας του.

Το κατάστημα ή τα καταστήματα διεξαγωγής των εξετάσεων καθώς και το πλήρες πρόγραμμα διενέργειας αυτού, θα τοιχοκολληθεί μέχρι την προηγουμένη ημέρα της έναρξης των εξετάσεων, στον χώρο των ανακοινώσεων της Τελωνειακής μας Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου