Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Επαναλειτουργία ειδικοτήτων στις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη ζητούν οι εκπαιδευτικοί

Επιστολή συνέταξαν και υπογράφουν 40 εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΣ μαθητείας του ΟΑΕΔ στην Αλεξανδρούπολη και στην Ορεστιάδα, ζητώντας την επαναλειτουργία ειδικοτήτων. Στην επιστολή οι διδάσκοντες επισημαίνουν τη συμβολή της λειτουργίας των σχολών του ΟΑΕΔ στην αντιμετώπιση του υψηλού ποσοστού ανεργίας που πλήττει τους νέους στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 


Συγκεκριμένα στην επιστολή οι διδάσκοντες αιτούνται για τις ΕΠΑΣ μαθητείας στην Ορεστιάδα αιτούνται την επαναλειτουργία των τμημάτων Κομμωτικής τέχνης, Τεχνιτών μηχανών και συστημάτων αυτοκινήτου και Τεχνιτών υποστήριξης συστημάτων υπολογιστών. Ενώ για τις ΕΠΑΣ μαθητείας στην Αλεξανδρούπολη την επαναλειτουργία των τμημάτων: Τεχνιτών υποστήριξης συστημάτων υπολογιστών, Κομμωτικής Τέχνης, Τεχνιτών Θερμικών και Υδραυλικών εγκαταστάσεων, Υπαλλήλων Οικονομικών καθηκόντων. Η επιστολή κατατέθηκε στο προεδρείο της Βουλής από τον βουλευτή Έβρου Αναστάσιο Δημοσχάκη.

1 σχόλιο:

  1. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ27 Μαΐου 2017 - 6:13 μ.μ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΚΥΡΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙΣΑΣ , ΚΥΡΙΑ ΓΚΑΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΡΙΖΟΣ ! ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή